- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Sen tarihi kimden öğrendin ki duka? :)Hani böyle iki gram bile etmeyecek, bir köşe yazısı okumakla edindiği tarih bilgisi ile siyasi analiz yapmaya çalışıp bir de "cahilliğiniz paçalarınızdan akıyor" demiyor mu deliriyorum.
Bana sürekli en iyi ben bilirim havalarındasın deniyor ama al işte boş boş konuşmuş, bilmeyene bilmiyorsun demeyecek miyiz? Yok İngiltere tek kurşun sıkmadan İstanbul'u terk etmiş yok kapalı kapılar ardında oyunlar oynanmış...Olayları kıt bilgisiyle yorumlamaktan aciz, çıkmış kanaat önderiymişçesine açıklama yapıyor.
Son zamanların moda söylemi var hani "Herkes birbirine saygı duymak zorunda!!" Yok öyle bir şey işte şu mantar kafalı kadına saygı maygı duymuyorum.
Sen tarihi kimden öğrendin ki duka? :)
Tuğçecigim tarihi kitaplardan degil Kadir Misiroglu fesbaşima hazretlerinden öğrendigi için kurtuluş savaşının bir İngiliz oyunu olduğunu filan düşünüyor. Mustafa Kemal de mustafa kemal değil yossi kohen zaten :) cahil kız ya. Beyin namına birsey yok gerçekten...
Evet bu her yerde yazmaz. Gerçek Mustafa Kemal 1915'te Çanakkale Savaşı'nda öldü. Yerine İsrail ajanı Yossi Kohen geçti. Ondan sonra İngilizler ne isterse onu yaptı. Bu halkı yıllarca böyle uyuttular. Ama çok şükür ki Tuğçe Hanım gibi yeni nesil kanaat önderlerimiz gerçeği biliyor. God bless us.
Koptum resmen bunca işin gücün arasında
Evet bu her yerde yazmaz. Gerçek Mustafa Kemal 1915'te Çanakkale Savaşı'nda öldü. Yerine İsrail ajanı Yossi Kohen geçti. Ondan sonra İngilizler ne isterse onu yaptı. Bu halkı yıllarca böyle uyuttular. Ama çok şükür ki Tuğçe Hanım gibi yeni nesil kanaat önderlerimiz gerçeği biliyor. God bless us.
"Siee" diyerek lafa başlamak isterdim ama edebimi bozmıcam.
Önce putlaştırılıp tepemize çıkarılan yaşayanlardan kurtaralım kendimizi de..Sonra sıra Atatürk'ün putlaştırılmasına gelir.
Ne o? yıkamadınız mı Atatürk zihniyetini, düşüncesini, ruhunu ve öleli 77 sene olmuş bir liderin hala bu topraklarda süregiden önderliğini
Evet bu harika tespiti ve inanılmaz gerçeği bu forumda da paylaştığın için ARO kardeşim. Daha çok paylaşalım ki herkes görsün İsrail'in oyunlarını. Çok şükür ki Tuğçe Kazaz ve uzun adam var bunları halka anlatıyor.
Ay sinirim bozuldu
Valla bu gerçeği ortaya çıkardığınız için ben de teşekkürü borç bilirim
Bu karı bence tayyibin dikkatini cekmeye calısıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?