- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
Gerçektenmi?!?! Simdiye kadar hiç aklima gelmemisti bile. Vay sinsi kadin vaaay...
Hıııı valla bakkkkk
Dikkatini cekip kendine asık edecek sonrada first lady olacak
Bi onu olmadığı kaldı cunkuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçektenmi?!?! Simdiye kadar hiç aklima gelmemisti bile. Vay sinsi kadin vaaay...
Hıııı valla bakkkkk
Dikkatini cekip kendine asık edecek sonrada first lady olacak
Bi onu olmadığı kaldı cunkuuuu
Koptum resmen bunca işin gücün arasında
Bence çok yaşar :) amaç zaten gırgıra almak bu saçmalıkları... kesinlikle çok iyiler bu konuda'' Soruyoruz bu kadar gülecek ne vardı?''
Bunu hazırlayan bu zekayla çok yaşamaz.
Onedionun oldugunu biliyorum da ben baska yerden almislardir diye dusunmustum. Yani beklerim.Bence çok yaşar :) amaç zaten gırgıra almak bu saçmalıkları... kesinlikle çok iyiler bu konuda
Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz? Kimler sizin beyninizi nasıl yıkadı? Niye gülüyor biliyor musunuz, bir milleti kölelikten kurtardığı için, tüm dünyada saygı duyulan bir lider olduğu için, Türk milletinin potansiyelini ortaya çıkarabildiği için gülüyor. Siz bundan ne anlarsınız? Anladığınız bizim vergilerimizi paylaşıp jiplerle gezmek.
Köleleştirme denince, cumhuriyet rejiminin de buna müsait olduğunu görebiliyoruz.
Biraz açabilir misiniz, ne açıdan müsait olduğunu düşünüyorsunuz?
Kusura bakmayın geç cevap verdim.
Dünya güçlerinin dayatmasıyla, çoğunluğun kabul etmediği kurallara köle olmuşuz, kısıtlanmışız. Zaman geçtikçe bazıları bunlara uymuş bazıları direnmiş, sonuçta insanlarımız iki zıt kutba ayrılmış. Hepimizin bildiği gibi önce biri sonra diğeri kuvvetlenmiş... İkisi de, taraftarlarını karşıdakiyle tehdit edip, oy vermeye mahkum etmiş, ediyor yani demokratik korku köleliği altında yaşamaya devam ediyoruz.
Bu mantıksızlıkları sorgulayıp bir olabilsek, lafta değil gerçekten ilerleriz.