- Konu Sahibi Sirine_4553
anam ...kızlar ben pek bılmıyorum manısa yıı....burdayım 8 aydır ama okul muradıye de benım carsıyı detaylı bılmıyorum ....bırılerı bana tarıf eder degılmı?.....evkur u bılıyorum.........ama:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şirine arkadaşım, senden ve benden istekli yoktu sanırım :) Evde pc bozuldu malesef evimde internet şu an için yok , mesajları okudum eşimin cep telefonundan ama yazamadım. Buluşma varmı, iptalmi diye sürekli takipteydim ama senden başka kimseden pek ses çıkmadı. Sağlık olsun eğer istersek uygun bir zamanda iyi bir organizasyon yaparız. Biraz acele oldu, birbirimizi nasıl tanıyacaktık? Hiçbir şey netleşmemişti. Neyse şu seçimleri atlatalım, tekrar buluşma planı yaparız :) Bu sefer işi sağlama alırız, organisazyonu bizzat ben yapıcam ve biz çok güzel bir gün geçireceğiz :)) sağlıkla ve sevgiyle kalın arkadaşlar...malesef su an actım kayserı vs bulusmalarına bakıyorum...............![]()