• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'daki arkadaşlar haydi bizlerde buluşalım

anam ...kızlar ben pek bılmıyorum manısa yıı....burdayım 8 aydır ama okul muradıye de benım carsıyı detaylı bılmıyorum ....bırılerı bana tarıf eder degılmı?.....evkur u bılıyorum.........ama:):)

sırıneee evkurdan mesır atılan camıye dogru yuru saruhan parkını sorarsan gösterırler muradıye camı karsısı:)

kızlar ben de çadırlı cafeyi bilmiyorum ama kolay bulurum orayı,evkur ve camiiyi biliom en azından sorar bulurum :) ...bu arada saat kaçta buluşacaksınız ve kaça kadar beraber olursunuz tahminen ...benim o gün orduevinde çay varmış ta oraya da gitmem gerek ! sonra hemen soluğu sizin yanınız da alırım...yer değiştirmezsiniz dimi:(ona göre erken çıkıp yanınıza gelirim ok ?

Selam arkadaşlar, ben manisayı iyi bilmediğim için tam tarif edememiş olabilirim :) muradiye camisinin yanı, saruhan parkı'nın içinde. Şimdi buluşmaya 22 Mart Pazar, saatide 13.30 desek herkeze uyarmı?

Buluşma süresi'de 13.30'dan 14.30'a kadar falan olsun. ışi olan ayrılabilir tabi... Düşüncelerinizi bekliyorum bunlar benim fikrim tabiki kararları ortak alırız.. görüşmek üzere sevgiler......

kızlar kımse cvp vermemıs gözek danası ses ver bakimm
bulusmayı ona göre ayarlayalım dımı yaa gelenler gelıorum dıe bıldırsın

arkadaşlar saatler bana uygun olursa gelicem ..14.30 da manisa ordu evinde olmam gerek mecburen ..yanınıza uğrarım saatlerimiz denk gelir ise:) zaten yakın mesafe de..

yarın kımler gelıyor arkadaslar.......yazısalım....bulusma yerı....evkurun hemen yanındakı sımıt sarayıda olabılır..........saat kaççtaaa ertelenmesın ama..haydı arkadaslar......

malesef su an actım kayserı vs bulusmalarına bakıyorum...............:(
Merhaba şirine arkadaşım, senden ve benden istekli yoktu sanırım :) Evde pc bozuldu malesef evimde internet şu an için yok , mesajları okudum eşimin cep telefonundan ama yazamadım. Buluşma varmı, iptalmi diye sürekli takipteydim ama senden başka kimseden pek ses çıkmadı. Sağlık olsun eğer istersek uygun bir zamanda iyi bir organizasyon yaparız. Biraz acele oldu, birbirimizi nasıl tanıyacaktık? Hiçbir şey netleşmemişti. Neyse şu seçimleri atlatalım, tekrar buluşma planı yaparız :) Bu sefer işi sağlama alırız, organisazyonu bizzat ben yapıcam ve biz çok güzel bir gün geçireceğiz :)) sağlıkla ve sevgiyle kalın arkadaşlar...

Merhaba kızlar en son 2009da buluşma organizasyonu ıcın girişimde bulunulmuş 2013un son günlerinde bunu tekrar duzenleyelımmı.manısalılar ne dersiniz ?

Back