• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'daki arkadaşlar haydi bizlerde buluşalım

Arkadaşlar bende merkezde oturuyorum ve bu buluşmaya katılıp sizlerle tanışmayı çok isterdim...tarihi martın ilk haftası olarak düşünüyorsunuz...ben martın ilk haftası kısmet olursa umreye gidiyorum...keşke buluşma nisanın ilk haftası olsaydı...

neyse sizlere iyi sohpetler diliyorum...

canlarımm kkda manisalıı çokturr mutlakaa not bıraksakk msj atsakk 4 5 kişidee olsakk iidirr martın 15 veya 22 nasıl hemm pazara denk geliyorr bu tarihlerden birizii olsun artıkk

kızlar takipteyim ..karar verin ..ona göre buluşalım..merkezde olacak değil mi buluşma..pazara denk gelirse veletlerimizi eşlerimize de bırakırız ;) hbr bekliyorum sizlerden ...sevgiler!

canlarımm kkda manisalıı çokturr mutlakaa not bıraksakk msj atsakk 4 5 kişidee olsakk iidirr martın 15 veya 22 nasıl hemm pazara denk geliyorr bu tarihlerden birizii olsun artıkk

bakalım eğer köy evime geçme tarihiyle çakışırsa gelebilirim belki akhisarda köy evi yolumun üstü inşallah denk gelirde görürüm sizi :Saruboceq:

kızlar takipteyim ..karar verin ..ona göre buluşalım..merkezde olacak değil mi buluşma..pazara denk gelirse veletlerimizi eşlerimize de bırakırız ;) hbr bekliyorum sizlerden ...sevgiler!

canım valla aartıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kararlastıralım demı amaaa aynen bende sıteye her gun gırıp bakıyorum yeterlı cogunluk olustu aslında bır cesaret edıp toplanamıyoruz.....belkıde kk dan nıce dostluklar kurulacak .......sadece sıtede bırbırımıze bu kadar destek ısek bır araya gelınce neler olur.........22 martttt

22 mart banada uyar :) mesir şenlikleride başlıyor 21 mart'ta. Her yer çok kalabalık olur diye düşünüyorum. Bende hergün takip ediyorum ama sanırım bir netice yok. Manisada 8 aydır yaşıyorum, istanbuldan gelin geldim hiç arkadaşım yok:( Bende tanışıp, sizlerle güzel bir gün geçirmek isterim. Ama lütfen artık bir tarih belirlensin, organizasyon yapalım. Ne dersiniz kılzlar?

22 mart banada uyar :) mesir şenlikleride başlıyor 21 mart'ta. Her yer çok kalabalık olur diye düşünüyorum. Bende hergün takip ediyorum ama sanırım bir netice yok. Manisada 8 aydır yaşıyorum, istanbuldan gelin geldim hiç arkadaşım yok:( Bende tanışıp, sizlerle güzel bir gün geçirmek isterim. Ama lütfen artık bir tarih belirlensin, organizasyon yapalım. Ne dersiniz kılzlar?

bende manısa da 8 aydır ıkamet edıyorum ama komsularımla öle kafa dengı bırını bulamadım...okul olmasa sanırım onatmaya az kaldı sarkısını soyleyebılırdımm.....manısa merkezdesın degılmı?tamam 22 martta bulusuyormuyuz.......bu arada ozel mesajını acarmısın

kuzular bende katılırım 21-22 mart bana uygun :)
bu arada mesır senlıklerı ıptal edıldı 26 nısanda yapılcak :)
ama bız yınede bulusalım.
gözek danası mutlaka ben unutursam bıle hatırlat özel msjla:)

boncuhh
gözek
sırıne4353
rouge
setenay_su
neseli45
sımdılık bukadar sanırım:)
21 mart yerrıde sız belırleyınde bulusak:)

merhaba, bilgisayarım bozuldu mesajını yeni görüyorum. Manisa merkezdeyim özel mesaj nasıl açılıyor bilmiyorum:) şimdi biraz kurcalayacağım.

Yer konusunda ortak karar alalım diyorum ben. Herkez ulaşım açısından merkezde bir yer tercih eder diye düşünüyorum. Ben cafe serayı biliyorum hem merkezi hemde fena değil. Sonra , ulu parkın içindeki çay bahçesinin salonu var orasıda güzelmiş. Ama benim favorim sultan parkının içinde çadır şeklinde otantik bir cafe var. Çok beğenirim , eşimlede sık sık gideriz. Adını anımsamıyorum ama ok derseniz rezervasyon benden :)

bende manısa da 8 aydır ıkamet edıyorum ama komsularımla öle kafa dengı bırını bulamadım...okul olmasa sanırım onatmaya az kaldı sarkısını soyleyebılırdımm.....manısa merkezdesın degılmı?tamam 22 martta bulusuyormuyuz.......bu arada ozel mesajını acarmısın

Özel mesajımı açtım ben... görüşmek üzere...

kuzular setenayın dedıgı saruhan parkı olabılır.
herkes gelıcekse en gec cuma gunune kadar topıge yazsın:)

Back