- Konu Sahibi Sirine_4553
ben martın ilk hafta sonu diyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarımm kkda manisalıı çokturr mutlakaa not bıraksakk msj atsakk 4 5 kişidee olsakk iidirr martın 15 veya 22 nasıl hemm pazara denk geliyorr bu tarihlerden birizii olsun artıkk
kızlar takipteyim ..karar verin ..ona göre buluşalım..merkezde olacak değil mi buluşma..pazara denk gelirse veletlerimizi eşlerimize de bırakırızhbr bekliyorum sizlerden ...sevgiler!
22 mart banada uyar :) mesir şenlikleride başlıyor 21 mart'ta. Her yer çok kalabalık olur diye düşünüyorum. Bende hergün takip ediyorum ama sanırım bir netice yok. Manisada 8 aydır yaşıyorum, istanbuldan gelin geldim hiç arkadaşım yokBende tanışıp, sizlerle güzel bir gün geçirmek isterim. Ama lütfen artık bir tarih belirlensin, organizasyon yapalım. Ne dersiniz kılzlar?
bende manısa da 8 aydır ıkamet edıyorum ama komsularımla öle kafa dengı bırını bulamadım...okul olmasa sanırım onatmaya az kaldı sarkısını soyleyebılırdımm.....manısa merkezdesın degılmı?tamam 22 martta bulusuyormuyuz.......bu arada ozel mesajını acarmısın