• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'daki arkadaşlar haydi bizlerde buluşalım

önümüzdeki haftada buluşursanız gelebilirim belki..
manisada olucammmm

ama merkezde...:uhm:

evet arkadaşlar manisa merkezde buluşmaya varsanızzz buluşalım....bide manisa buluşma fotografları eklensinnn topıgımıze değilmi ama?

bende gelirimm kısmet olursaa ilçede oturuyorumm amaa gelirimm yinedee biz boncuhumlaa buluşmuştukk
manisa topiğineede yazınn kalabalık olalımmm

kızlar günaydın manisalılarhihoyyyt..banada yer varmı burda:utangac:ben izmirede manisayada neredeyse esit uzaklıktayım,benide alın aranıza..şenlikler yaklaşıyo arkadaşlarla toplanıp şenliklere gelirdik manisada..sonra sık sık doğum yapınca gelemdim birsüredir..manisada ilçeleride hepsi kardeş şehira.s...hepinize sevgiler,neşeli günler diliyorum:1hug:

neredesin merak ettimm izmirdemii buluşmaa olursaa beklerizz canımm topikte bir sürüü manisalı var amaa burayı görmedilerr sanırımm

neredesin merak ettimm izmirdemii buluşmaa olursaa beklerizz canımm topikte bir sürüü manisalı var amaa burayı görmedilerr sanırımm

biraz kuzeyden canımsengözlerimebaksanabbergamadan..mis gibi tarih kokan biryer burası hepinizi beklerim:teytey::1hug:a.s.

kızlar tarihi belirleyin...benim de orda olduğum bir zamana denk gelirse muhakkak katılırım

Back