Manisa///45

manisa_0001.jpg

lale meydani tamda benim mahhallem cok sagolun :sm_cool:

slm kıslar bende manisa merkezdeyim lütfen toplanalımmmmm tanışalım kaynaşalım canım hemşolarım benim

a.s.slm ben manisalı değilim eş durumundan manisa gölmarmarda yaşıyorum manisalı arkadaşlarla tanışmak isterim buraları sevdim güzel dostluklar kururuz inş:eek:

kardeş ilin kardeş insanları ya nerdesiniz sahracım bak kimse yok bacım nerde manisanın kk lı hanımları... buluşunda bende arkadaşımı göreyim...hihoyyyt

maniSAkarya:lepi::lepi:

merhaba ben de manisa turgutlu danım yok mu turgutlu da oturan arkadaşlar!!!! hihoyyyt

aslen izmirliyim ama tayin durumu ile 1 yıldır manisa merkezdeyim...herkese sevgi ve slm ar :KK66:

kardeş ilin kardeş insanları ya nerdesiniz sahracım bak kimse yok bacım nerde manisanın kk lı hanımları... buluşunda bende arkadaşımı göreyim...hihoyyyt

maniSAkarya:lepi::lepi:

canım haydeç im bizim manisalı kızlar çok uyuşuk baksana kimseden tık yok çok üzüldüm yaf hemşolarımla buluşma olmasını çok isterdimsenağlama

canım haydeç im bizim manisalı kızlar çok uyuşuk baksana kimseden tık yok çok üzüldüm yaf hemşolarımla buluşma olmasını çok isterdimsenağlama

sen ihmal etme burayı sık sık gel bak yavaş yavaş gören sayfaya gelir canım....çoğalırsınız ..üzülme datlumŞeniz

Slm arkadaslar bende manisa merkezdenim ama suan evlilik nedeniyle 2 yildir almanyada yasiyorum ama manisayi cok özledim manisaya selamlar

merhaba..ben de manisalıyım ama iş gereği ankarada yaşıyorum...haftasonu manisadaydım gözünü sevdiğim memleketim

bende Manisa Salihli de oturuyorum.canlarım görüşebiliriz isterseniz.

meraba arkadaslar

manisa - soma da otel ariyorum

internette dogru duzgun biyer bulamadım

bana tavsiye edebilceginiz oteller varmi

meraba arkadaslar

manisa - soma da otel ariyorum

internette dogru duzgun biyer bulamadım

bana tavsiye edebilceginiz oteller varmi

şekerim ben manisa somada oturuyorum sana linyit oteli tavsiye edebilirim. burası küçük bi yer ahım şahım oteller yok. ama linyit otel güzel rahat edebileceğini düşünüyorum yinede ben bi sorayım eşime filan haber veririm. öptüm

merhaba arkadaslar cogunuz ilçelerindesiniz anladım kadarıyla bende merkezden =) manısalıyım ama gorev icabı dogudayım...

X