Manisa///45

destuuurrrr...

tayini 5 puanla kaçıran..kendısınde 62 puan varken ; seçmediği merkez okulaysa 22 puanla yerleşilen..kafasını duvara sürtmek suretıyle düşman surlarını tıtretecıse tudors hatun geldi..

bu senede buradayım..

tek fark köyden taşındım kasabaya..buradakı bır anaokuluna müdürlük yapacağım nasıpse..görevlendırme ıstedım..48 kgye ındım:KK43:

ege bana hayal kızlar ya bu senede..ne yapacağım bılmıyorum..düğünumde ertelendı seneye..

yıne deneyeceğim..yıne yıne yıne:KK1: asla egeden vazgeçmem..

ben manısaya gelmeyelı ocakta bır sene olacak ya:KK5: umarım kurbanda geleceım bu ne iş anlamadım ya.. bilseydım tatıli çarçur etmezdım..

aldım elime gıtarı habıre çalıyorum..

tekrar slm olsun herkese uzaklardan:KK55:

destuuurrrr...

tayini 5 puanla kaçıran..kendısınde 62 puan varken ; seçmediği merkez okulaysa 22 puanla yerleşilen..kafasını duvara sürtmek suretıyle düşman surlarını tıtretecıse tudors hatun geldi..

bu senede buradayım..

tek fark köyden taşındım kasabaya..buradakı bır anaokuluna müdürlük yapacağım nasıpse..görevlendırme ıstedım..48 kgye ındım:KK43:

ege bana hayal kızlar ya bu senede..ne yapacağım bılmıyorum..düğünumde ertelendı seneye..

ben manısaya gelmeyelı ocakta bır sene olacak ya:KK5: umarım kurbanda geleceım bu ne iş anlamadım ya.. bilseydım tatıli çarçur etmezdım..

Ben de bu hatun nerelerde diyordum.:KK14::KK14:

Hayırlısı diyeceğim ama ne kadar avutur bilmiyorum.:KK31:

destuuurrrr...

bu senede buradayım..

Canım niye ses etmedin arada yahu..
Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki.
Geç olsun güç olmasın. :KK34:

Ben de bu hatun nerelerde diyordum.:KK14::KK14:

Hayırlısı diyeceğim ama ne kadar avutur bilmiyorum.:KK31:

:KK3: yarın doktor yolu bana düz gider.. yıne doktor kontrolu..öbür hafta okul yolu düz gıder..

hey gıdı hey..3 ay dedıklerı 2 aylık tatılım nasılda gıttı..

ya bismillah başlıyor dönem:KK1: hayırlısı buymuş hatun..

sen nasılsın?neler yapıyorsun?

Son düzenleme:
:KK3: yarın doktor yolu bana düz gider.. yıne doktor kontrolu..öbür hafta okul yolu düz gıder..

hey gıdı hey..3 ay dedıklerı 2 aylık tatılım nasılda gıttı..

ya bismillah başlıyor dönem:KK1: hayırlısı buymuş hatun..

sen nasılsın?neler yapıyorsun?

Tatildeyim güya ama hiçbir şey anlamadım.

Kpss çalışıyorum ben de hep aynı,bildiğin gibi.

Pomem haberiyle yıkıldık biz de.:KK31:

Canım niye ses etmedin arada yahu..
Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki.
Geç olsun güç olmasın. :KK34:

benim gıbı dikine solucan boş dururmu..

ev sorunuda vardı ya köyde eeeehhh dedım başlarım artık bu zorundayımlara.. 3 sene kaldım dahada kalmam..manısada yuntdağına 1saatlik olkula gıden sen değilmiisn..kalk gıt taşın..el sana muhtaç dedım..bı sinir taşındım köyden:KK1:

benımle bırlıkte ailemde sıkılıyordu..ALLAHın izniyle kendı tayinimi 10 km öteye çıkardım..taşındım:KK1:
netım yenı bağlandı..evin karşısında bı anaokuluna müdür lazım..gıttım mem e oraya talibim dedım..gıtmem köye.. bakalım belkı eylülde orada başlarım..

hayatta ilk defa üzülmemeye çalışıyorum..geçirdiğim rahatsızlık kafamada vurdu sanırım:44:

sen nasılsın hatun..sınavlar falandı en son bıraktığımda sankı? ha bırde şu çile çeken sevgilin:KK16:

Son düzenleme:
madaaannn pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm..demeyı özledım yaw:KK1:

nasılsın? neler yapıyorsun? düğün ne zaman hatun?

ushaaaa..

nasılsın hatun? nasıl oldu tedavı..dişler halloldu mu?

iyisin inşallah..

benim gıbı dikine solucan boş dururmu..

ev sorunuda vardı ya köyde eeeehhh dedım başlarım artık bu zorundayımlara.. 3 sene kaldım dahada kalmam..manısada yuntdağına 1saatlik olkula gıden sen değilmiisn..kalk gıt taşın..el sana muhtaç dedım..bı sinir taşındım köyden:KK1:

benımle bırlıkte ailemde sıkılıyordu..ALLAHın izniyle kendı tayinimi 10 km öteye çıkardım..taşındım:KK1:
netım yenı bağlandı..evin karşısında bı anaokuluna müdür lazım..gıttım mem e oraya talibim dedım..gıtmem köye.. bakalım belkı eylülde orada başlarım..

hayatta ilk defa üzülmemeye çalışıyorum..geçirdiğim rahatsızlık kafamada vurdu sanırım:44:

sen nasılsın hatun..sınavlar falandı en son bıraktığımda sankı? ha bırde şu çile çeken sevgilin:KK16:
İyi canım ya, müdürlük daha güzel.
İnşallah seneye gelirsin egeye ne yapalım sağlık olsun.

Ben bıraktığın gibiyim valla.
Sevgilime çile çektirmiyorum bu aralar pek. Duruldum biraz. :KK6: :nazar:

Senin düğün mü vardı da ertelendi hatun?

destuuurrrr...

bu senede buradayım..

canm yaa kıyamam sana ben.. hakkında hayırlısı böyleymiş demekki güzel düşün güzel olsun ,)

Tatildeyim güya ama hiçbir şey anlamadım.

Kpss çalışıyorum ben de hep aynı,bildiğin gibi.

Pomem haberiyle yıkıldık biz de.:KK31:

tatil püf dedi uçtu gıttı..hayırlısı olsun ya..vardır bı sebebi..

pomem haberı neydı hatun? bn takıp edemedım hıçbirşeyı..

İyi canım ya, müdürlük daha güzel.
İnşallah seneye gelirsin egeye ne yapalım sağlık olsun.

Ben bıraktığın gibiyim valla.
Sevgilime çile çektirmiyorum bu aralar pek. Duruldum biraz. :KK6: :nazar:

Senin düğün mü vardı da ertelendi hatun?

inşallah geleceğim..

eş durumu için nıkah yapacaktık ama ege çıkmayınca onada gerek kalmadı.. sinirim zıpladı tabi her ıkiside elimden gıdınce.. psikolojık olarak köye gıtmeyı zıhnım reddedıyor..3 unde başlıyoruz okula gıtmeye..hayırlısı hatun..

eylülde 8 ay oluyor manısaya gelmeyeli:44: kısmet dedıklerı bu mu acaba ?

inşallah geleceğim..

eş durumu için nıkah yapacaktık ama ege çıkmayınca onada gerek kalmadı.. sinirim zıpladı tabi her ıkiside elimden gıdınce.. psikolojık olarak köye gıtmeyı zıhnım reddedıyor..3 unde başlıyoruz okula gıtmeye..hayırlısı hatun..

eylülde 8 ay oluyor manısaya gelmeyeli:44: kısmet dedıklerı bu mu acaba ?
Nasip be canım.

Özledin mi manisayı?

Bizim buluşma kurbana mı kaldı diyorsun yani? :44:

inşallah dıyorum.. şu tatıl 10 gun olsada gelsem.. karamanlı oldum artık ya korkuyorum:)

bugun sevındım bıraz ama..teşekkür belgesi aldım ilçe memden..

bugun ermenekte sıla festıvalı vardı..ılk kez gıttım..çok sıcak ve kalabalıktı.. kaçtım eve:)

yarında Zara'nın halk konserı varmış ama bn gıtmeyı düşünmüyorum..

mesir zamanı hep okula denk gelıyor gelemıyorum..

yaw bu kızlar nıye her daim yazmaz şuraya..

vallhi kendımı boş gezenın boş kalfası sanıcam yakında semblante:KK1:

inşallah dıyorum.. şu tatıl 10 gun olsada gelsem.. karamanlı oldum artık ya korkuyorum:)

bugun sevındım bıraz ama..teşekkür belgesi aldım ilçe memden..

bugun ermenekte sıla festıvalı vardı..ılk kez gıttım..çok sıcak ve kalabalıktı.. kaçtım eve:)

yarında Zara'nın halk konserı varmış ama bn gıtmeyı düşünmüyorum..

mesir zamanı hep okula denk gelıyor gelemıyorum..

Ben de 4 yıl olacak görmüyorum mesiri...:KK14::KK14::KK14:

X