- Konu Sahibi ramona
inşallah yaa.. sureklı uykum gelıyor hamıle gıbı
sen nasılsın,ne işlerle meşgulsun?
Nasıl oldun canım daha iyisin inşallah ?? ben aynıyım canım yaa ne oldu senin tercih işleri ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah yaa.. sureklı uykum gelıyor hamıle gıbı
sen nasılsın,ne işlerle meşgulsun?
Aynı be canım herhangi bir değişiklik yok.sağol semblante..sabahlaya sabahlaya tercıhlerle yordum kendımı.. ılaşçlarla daha ıyıyım
yaptım tercıhlerı sahurda.. ilçeden onay aldım..sıra il ve bakanlıkta..nasip neyse o olacak..beklemedeyım
sen nasılsın neler yapıyorsun?
Anladım canım.napim canım bende aynı işte iş ev iş ev... tek değişiklik akşamlrı nişanlımla dışarıya çıkıyoruz işte :))
Evet.. Manisalılar burada. Selam.selamlarrr manisalılar burdaymıs öle duydum ben
iyi sayılırım madancım sen nasılsın?ben burdayımm :) nasılsın canım ?
iyi sayılırım madancım sen nasılsın?
Ben kendi kendime sorun yaratıp dert edinmekle meşguldüm şu 3-4 gündür atlattım sanırım.
Sorunlu bir kişilikte semblante.
Ne var ne yok?
Ayy canım anlatırım ama anlatılacak bir olay değil. 1 yıl önceki bir mevzudan sorun çıkarmayı başardım ve 3-4 günü sevgilime ve kendime zehir ettim. Neyse ki durdum sonunda.hayırdır canım neyin var paylaşmak istersen dinlerim seni ,) iyi valla magnesiayaya gitmiştik nişanlımla ordan geldik takılıyorum öyle nette.. çeyiz düzüyorum falan öyle yani :))
Ayy canım anlatırım ama anlatılacak bir olay değil. 1 yıl önceki bir mevzudan sorun çıkarmayı başardım ve 3-4 günü sevgilime ve kendime zehir ettim. Neyse ki durdum sonunda.
Magnesia ne durumda? Ben yeni açıldığında gitmiştim bir daha gitmedim. Yeni mağazalar açılmış mı?
Çeyiz düzmekte zevklidir eminim :)
kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaaa kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ?????????
Merkez mi canım? Manisa'da mı yaşıyorsun?ben de manisalıyım