Manisa///45

Aynı be canım herhangi bir değişiklik yok.
Hayırlısı olsun.
Gönlüne göre olur umarım.

Valla kimseden ses soluk çıkmıyor? Ne oldu kızlar size?
Canlanın biraz.. Hadi..

ben burdayımm :) nasılsın canım ?
iyi sayılırım madancım sen nasılsın?
Ben kendi kendime sorun yaratıp dert edinmekle meşguldüm şu 3-4 gündür atlattım sanırım.

Sorunlu bir kişilikte semblante.

Ne var ne yok?

iyi sayılırım madancım sen nasılsın?
Ben kendi kendime sorun yaratıp dert edinmekle meşguldüm şu 3-4 gündür atlattım sanırım.

Sorunlu bir kişilikte semblante.

Ne var ne yok?

hayırdır canım neyin var paylaşmak istersen dinlerim seni ,) iyi valla magnesiayaya gitmiştik nişanlımla ordan geldik takılıyorum öyle nette.. çeyiz düzüyorum falan öyle yani :))

hayırdır canım neyin var paylaşmak istersen dinlerim seni ,) iyi valla magnesiayaya gitmiştik nişanlımla ordan geldik takılıyorum öyle nette.. çeyiz düzüyorum falan öyle yani :))
Ayy canım anlatırım ama anlatılacak bir olay değil. 1 yıl önceki bir mevzudan sorun çıkarmayı başardım ve 3-4 günü sevgilime ve kendime zehir ettim. Neyse ki durdum sonunda.

Magnesia ne durumda? Ben yeni açıldığında gitmiştim bir daha gitmedim. Yeni mağazalar açılmış mı?

Çeyiz düzmekte zevklidir eminim :)

Neyse durduysan sorun yok kuzum :)) amann hep aynı doğru düzgün bir şey yok kii... evet yaaa zevkli olmazmı :)) ama çk yorucu ve masraflı

kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaaa kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ?????????

evet yaa semblate tudors kayıplarda :)) sesleri çıkmıyor hiç.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat ?

Ben de buralardayım ya.
Ne var ne yok kızlar?

Tudors'a neler oldu?

Hayırsız kızlar ses verin yahu...

Boşladınız gittiniz burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…