• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülatör mü?

Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor--> bu herhalde diğeri dediğiniz kişinin yaşadığınız yere gelmemesi, ortak bir yer söylemesi filan gibi şeylere binaen söylendi.
ben şeyi anlamıyorum ya konuşup durmak istemiyorsunuz
sexing, online flört gibi bir hevesiniz yok -çok normal.
e 1 ay konuştunuz baktınız ki oluru var, nasıl bir ayarlayamama ki bu 1 gün 3 saat akşam buluşacak kadar bile zaman, ortam olmuyor

yani ben mi cinsim devir mi cins bilmiyorum ki
şayet mesajı geciyor diye filan trip atacaksam, bir oluru varmış gibi geliyorsa o adamla görüşmem lazım
ülkede her yerden her yere uçak var çok şükür. o kadar yani zor bişey değil.

ha yok ne acelesi var canım
hem erkek olan o kalksın gelsin, uğraşsın bilmem ne kafasında isem, bırakın uğraşsın madem. programlar yapsın. alternatifler sunsun. ben neyi kasacam.
var mı öyle birşey?

"Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs."

bu ne yaa. üff. böyle büyük büyük bol bol konuşan adamların hiç konuştuğu lafın arkasını doldurduğunu göremedim ben.

"cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince"
bu adam çalışmıyor mu? avukat adamın duruşması müvekkil görüşmesi vs olmuyor mu?
ne biliyim hapishaneye mesela gidince telefonu yanına bile alamıyorsun diye biliyorum ben
mahkemede de durun ben bi msj yazcam denmiyordur herhalde...

"ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun"
milletvekili kimmiş ya. amaaan. çok önemli şahıslar sanki.
ay valla böyle kendince bazı işlere, bazı kişilere çok önem atfeden, işte etrafında herkesin birbirine üstad, pirim hocam, (ODTÜ hariç tabi) ya da başkanım filan dediği bazı ortamlarda zorunlu bulundum.
1 tane normal insan yoktu. --normal, benim için normal yani. ben sıkıntıdan patlıyorum böyle adamların yanında.
vekil ne ya!
Peki

Milletvekillerinin çoğunun ne bok oldugunu görüyoruz afedersin.

Back
X