- Emoji Skoru
- 20.338
- Puanlar
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guvensizlikle de alakalı degil aslinda. Yani bir isler karistiriyor olsa baskasinin yaninda da yazabilir. Aliskanlik olmadıkça birkac saat yazmamasi illa bir haltlar yedigi anlamina gelmiyor.Ben de aşırı güvensizlik var ya aşmam gerek fazla yükseldim kabul ediyorum bunu
Hımmm olabilir ben de az red fleg değilimmHep aynı işler; sanaldan ekleşme, tanışma, konuşma, red flag ergen tavırlar, buraya konu açma, buluşamayış ve kapanış.
30+ yaşında "yazma bana" triplerine girip sonra devam etmek de bir red flag bence. Yazma dediysen bidaha konuşma mesela.
Aklıma bu geldi. Napiyorsunuz edit izleyip konu mu açıyorsunuz anlamadım ki aahahahhaa
Zevk almıyorum mecburiyetten böyle yoğun bir kamptayım diyimBen sizi tanımıyorum, bu olaya özgü yorum yapacağım.
Adam bir gün toplantıdayken cevap yazmadı diye elenmez. Bir an önce yüz yüze gelin, bu şekilde mesajlaşmaktan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.
Beni biriyle tanıştırmak istiyorlarsa önce bir karşı karşıya gelirim bakarım beğenecek miyim, ona göre mesajlaşma motivasyonu bulurum. Bu şekilde biri bana günlük hayatını falan anlatsa veya sorsa bana ne olurum yani![]()
Haklısınız ben de kendimi tutardım aslında ama bu sefer tutamadımGuvensizlikle de alakalı degil aslinda. Yani bir isler karistiriyor olsa baskasinin yaninda da yazabilir. Aliskanlik olmadıkça birkac saat yazmamasi illa bir haltlar yedigi anlamina gelmiyor.
Devamli tutumu bu olsa, mesajlasmak yerine guvercinle haberlesiyorsunuz gibi davransa haklisiniz ama arada oyle birkac saat yazamamak olur.
Bu durumlarda tetiklenmenizi anlayabilirim, ben de karsimdakiyle o anki duruma bagli olarak "aha bes saattir yazmadi bitti bu is" moduna giriyorum bazen istemsizce, tamamen gecmiste yasadiklarimin tetiklemesiyle. Ama o tetiklenmeyi eyleme dokmemek bizim elimizde. Ve inanin ne zaman kendimi tutup cemkirmesem mutlaka gecerli bir açıklamayla karsilasip "iyi ki yazmamisim" diyorum. Ha o mantikli aciklama gelmezse o zaman notunu verip ona gore degerlendiriyorum.
Aklıma bu geldi. Napiyorsunuz edit izleyip konu mu açıyorsunuz anlamadım ki aahahahhaa
Ne iş yapıyor bu şahsiyet?Şimdiki hükümetin tahtını sallar cidden ses tonu da bir benziyorki aman yarabbim![]()
ya şu kusma emojisi neden hala gelmedi yaŞimdiki hükümetin tahtını sallar cidden ses tonu da bir benziyorki aman yarabbim![]()
AvukatNe iş yapıyor bu şahsiyet?
Mv olmasi, olma ihtimali olmasi dahi benim icin red flag.Arkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.
Bunu ben yazacaktımSiyasetci olacaksa zaten profesyonel yalancidir coktan kac kac kac![]()
Görmediğiniz adamla Tripoli konuşmalı garip bir ilişki içine girmissiniz. Nasıl bir yokluktasiniz ikiniz deArkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.
Arkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.
+1 birde çok çabuk bitsin falan yaszmıyormusunuz? belki gerçekten işi var, belki akşam istisnai bi durum olmuştur biz dışardan ne yazsak boş, sana o güveni vermemiş belli kiBen olsam hemen yol vermezdim yaa. En azından ilk buluşmaya kadar şans verirdim. Yüz yüze görüşmede belki daha iyi olacak her şey ya da istemediğini esas o zaman anlayacaksın bunu bilemezsin ki. Buraya yazdığına göre demek ki sen de kararsızsın net olarak "istemiyorum" diyemiyosun. Kestirip atma derim o yüzden