• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülatör mü?

İnsanlar çalışmasın mı? Liseli gibi dakika başı mesajlaşma beklemeyin bu yaşta. Burdaki yorumlara da çok şaşırıyorum bazen.

Ben de aşırı güvensizlik var ya aşmam gerek fazla yükseldim kabul ediyorum bunu
Guvensizlikle de alakalı degil aslinda. Yani bir isler karistiriyor olsa baskasinin yaninda da yazabilir. Aliskanlik olmadıkça birkac saat yazmamasi illa bir haltlar yedigi anlamina gelmiyor.

Devamli tutumu bu olsa, mesajlasmak yerine guvercinle haberlesiyorsunuz gibi davransa haklisiniz ama arada oyle birkac saat yazamamak olur.

Bu durumlarda tetiklenmenizi anlayabilirim, ben de karsimdakiyle o anki duruma bagli olarak "aha bes saattir yazmadi bitti bu is" moduna giriyorum bazen istemsizce, tamamen gecmiste yasadiklarimin tetiklemesiyle. Ama o tetiklenmeyi eyleme dokmemek bizim elimizde. Ve inanin ne zaman kendimi tutup cemkirmesem mutlaka gecerli bir açıklamayla karsilasip "iyi ki yazmamisim" diyorum. Ha o mantikli aciklama gelmezse o zaman notunu verip ona gore degerlendiriyorum.

Ben sizi tanımıyorum, bu olaya özgü yorum yapacağım.

Adam bir gün toplantıdayken cevap yazmadı diye elenmez. Bir an önce yüz yüze gelin, bu şekilde mesajlaşmaktan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.

Beni biriyle tanıştırmak istiyorlarsa önce bir karşı karşıya gelirim bakarım beğenecek miyim, ona göre mesajlaşma motivasyonu bulurum. Bu şekilde biri bana günlük hayatını falan anlatsa veya sorsa bana ne olurum yani 😅

Hep aynı işler; sanaldan ekleşme, tanışma, konuşma, red flag ergen tavırlar, buraya konu açma, buluşamayış ve kapanış.
30+ yaşında "yazma bana" triplerine girip sonra devam etmek de bir red flag bence. Yazma dediysen bidaha konuşma mesela.
Hımmm olabilir ben de az red fleg değilimm😁

Ben sizi tanımıyorum, bu olaya özgü yorum yapacağım.

Adam bir gün toplantıdayken cevap yazmadı diye elenmez. Bir an önce yüz yüze gelin, bu şekilde mesajlaşmaktan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.

Beni biriyle tanıştırmak istiyorlarsa önce bir karşı karşıya gelirim bakarım beğenecek miyim, ona göre mesajlaşma motivasyonu bulurum. Bu şekilde biri bana günlük hayatını falan anlatsa veya sorsa bana ne olurum yani 😅
Zevk almıyorum mecburiyetten böyle yoğun bir kamptayım diyim

Guvensizlikle de alakalı degil aslinda. Yani bir isler karistiriyor olsa baskasinin yaninda da yazabilir. Aliskanlik olmadıkça birkac saat yazmamasi illa bir haltlar yedigi anlamina gelmiyor.

Devamli tutumu bu olsa, mesajlasmak yerine guvercinle haberlesiyorsunuz gibi davransa haklisiniz ama arada oyle birkac saat yazamamak olur.

Bu durumlarda tetiklenmenizi anlayabilirim, ben de karsimdakiyle o anki duruma bagli olarak "aha bes saattir yazmadi bitti bu is" moduna giriyorum bazen istemsizce, tamamen gecmiste yasadiklarimin tetiklemesiyle. Ama o tetiklenmeyi eyleme dokmemek bizim elimizde. Ve inanin ne zaman kendimi tutup cemkirmesem mutlaka gecerli bir açıklamayla karsilasip "iyi ki yazmamisim" diyorum. Ha o mantikli aciklama gelmezse o zaman notunu verip ona gore degerlendiriyorum.
Haklısınız ben de kendimi tutardım aslında ama bu sefer tutamadım
Güvensizlik var maalesef

Soğuduysan vardır bir sebebi ama kendini toparlamış istersen şans ver yine aynısını yaparsa yollarsın.

Arkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.
Mv olmasi, olma ihtimali olmasi dahi benim icin red flag.

Arkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.
Görmediğiniz adamla Tripoli konuşmalı garip bir ilişki içine girmissiniz. Nasıl bir yokluktasiniz ikiniz de

Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor--> bu herhalde diğeri dediğiniz kişinin yaşadığınız yere gelmemesi, ortak bir yer söylemesi filan gibi şeylere binaen söylendi.
ben şeyi anlamıyorum ya konuşup durmak istemiyorsunuz
sexing, online flört gibi bir hevesiniz yok -çok normal.
e 1 ay konuştunuz baktınız ki oluru var, nasıl bir ayarlayamama ki bu 1 gün 3 saat akşam buluşacak kadar bile zaman, ortam olmuyor

yani ben mi cinsim devir mi cins bilmiyorum ki
şayet mesajı geciyor diye filan trip atacaksam, bir oluru varmış gibi geliyorsa o adamla görüşmem lazım
ülkede her yerden her yere uçak var çok şükür. o kadar yani zor bişey değil.

ha yok ne acelesi var canım
hem erkek olan o kalksın gelsin, uğraşsın bilmem ne kafasında isem, bırakın uğraşsın madem. programlar yapsın. alternatifler sunsun. ben neyi kasacam.
var mı öyle birşey?

"Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs."

bu ne yaa. üff. böyle büyük büyük bol bol konuşan adamların hiç konuştuğu lafın arkasını doldurduğunu göremedim ben.

"cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince"
bu adam çalışmıyor mu? avukat adamın duruşması müvekkil görüşmesi vs olmuyor mu?
ne biliyim hapishaneye mesela gidince telefonu yanına bile alamıyorsun diye biliyorum ben
mahkemede de durun ben bi msj yazcam denmiyordur herhalde...

"ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun"
milletvekili kimmiş ya. amaaan. çok önemli şahıslar sanki.
ay valla böyle kendince bazı işlere, bazı kişilere çok önem atfeden, işte etrafında herkesin birbirine üstad, pirim hocam, (ODTÜ hariç tabi) ya da başkanım filan dediği bazı ortamlarda zorunlu bulundum.
1 tane normal insan yoktu. --normal, benim için normal yani. ben sıkıntıdan patlıyorum böyle adamların yanında.
vekil ne ya!

Ben olsam hemen yol vermezdim yaa. En azından ilk buluşmaya kadar şans verirdim. Yüz yüze görüşmede belki daha iyi olacak her şey ya da istemediğini esas o zaman anlayacaksın bunu bilemezsin ki. Buraya yazdığına göre demek ki sen de kararsızsın net olarak "istemiyorum" diyemiyosun. Kestirip atma derim o yüzden
+1 birde çok çabuk bitsin falan yaszmıyormusunuz? belki gerçekten işi var, belki akşam istisnai bi durum olmuştur biz dışardan ne yazsak boş, sana o güveni vermemiş belli ki

Back
X