• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülatör mü?

Bunu soylemek üzücü ama mv leri her ilden secildigi icin o yörenin güçlü kisisi genelde aday olur. Keske oyle olmasa tabii orda biraz durdum ben...
Anladım yok öyle güçlü değil tamamen kendim seçildim arkamda biri yok halkın seçtiği kişiyim diyor hiç de anlamam bu işlerden ya

Evet ben dün baya soğumuştum ama bugün tavırları düzgün ilgili sürekli mesaj atıyor filan.
E tamam işte du bakalım ilk buluşmada napacak nasıl davranacak ona göre emin olursun

Anladım yok öyle güçlü değil tamamen kendim seçildim arkamda biri yok halkın seçtiği kişiyim diyor hiç de anlamam bu işlerden ya
Bacim engelle hemen vakit kaybi. Ilgi guzel ama bu adam yalancı sanki

Bir aydır konuşuyorsunuz, eğitimlerimiz var diye bu süre uzayacak, ne kadar sağlıklı yürütebilirsiniz ki?
Ben eskilerde kaldığımdan mı bilmiyorum ama yüz yüze gelmediğin insana geç cevap yazdın tribi bile manasız geliyor. Aranızda o iletişimi sürekli kılacak bir motivasyon yok henüz sonuçta.
Konuşmayı kesmeyecekseniz, görüşme işini uzatmayın derim.

Son düzenleme:
3 saat yazmadı diye bir tık fazla yükseldiğimi düşünüyorum karşılığı bu değildi tabi
İki güne yine yapacak aynı davranışı, yazarsın burdan nasılsa.

İki güne yine yapacak aynı davranışı, yazarsın burdan nasılsa.
Yaparsa yazarım bakalım😁
Ya şöyle çok absürt değildi aslında daha tanışmadığımız için ben de güvensizlik var malum ortalıktan dolayı. 3-4 saat yazmadı ve cidden de çok yoğunmuş. Sonraki tepkileri çok çok kötüydü bir daha aynı şey olursa tabiki çizeriz üstünü

ay ban yemek istemiyorummm biliyosun yeni düzlüğe çıktım özelden yazarım sana😁
Ay aman hepsinin boyu posu devrilsin bosver. Hic sevmem meşgul erkek. Tembel ve cok boş erkek de sevmem. Genel olarak erkek de çok sevmem gerçi.

Ay aman hepsinin boyu posu devrilsin bosver. Hic sevmem meşgul erkek. Tembel ve cok boş erkek de sevmem. Genel olarak erkek de çok sevmem gerçi.
Ahahahahha😁😁
Ya normalde çok yazardı o 3 gün çok yoğunmuş ama onu da demiyor ne bileyim ben yani

Belli Kaderinde olan kişi dene gör git dışarı ölc tart

Ahahahahha😁😁
Ya normalde çok yazardı o 3 gün çok yoğunmuş ama onu da demiyor ne bileyim ben yani
Yok genel olarak ileride de cok meşgul olacak bir alana yöneliyor. Bana hic uygun değil ama kimisi de eşle daha az vakit geçirmeyi sever 🫠Tercih meselesi iste.

Yok genel olarak ileride de cok meşgul olacak bir alana yöneliyor. Bana hic uygun değil ama kimisi de eşle daha az vakit geçirmeyi sever 🫠Tercih meselesi iste.
Ben de çok yoğunum aslında çok ilgi de beklemiyorum basit şeyler isteklerim

3 saat yazmadı diye bir tık fazla yükseldiğimi düşünüyorum karşılığı bu değildi tabi
3 saat mi?
Yani cidden belli bir yasin ustunde, isi gucu veya sosyal hayati olan insanlar devamli olmadigi surece birkac cevap yazmayabilirler, bu normal degil mi?

Her mesajiniza saatler sonra dönmüyorsa uc saat yazmadi diye yukselmek fazla bir tepki.

3 saat mi?
Yani cidden belli bir yasin ustunde, isi gucu veya sosyal hayati olan insanlar devamli olmadigi surece birkac cevap yazmayabilirler, bu normal degil mi?

Her mesajiniza saatler sonra dönmüyorsa uc saat yazmadi diye yukselmek fazla bir tepki.
Ben de aşırı güvensizlik var ya aşmam gerek fazla yükseldim kabul ediyorum bunu

Back
X