Arkadaşlar biriyle konuşuyorum. Ortak arkadaş tanıştırdı. Ama daha yüzyüze görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Diğeri gibi değil direkt tabiki ben gelicem seni evinden alıcam yemeğe gidicez vs diyor. Amma velakin ilk zamanlar bir lovebombing yaptı gibi. Çok mutlu edermiş onu herkes tanırmış çevresi genişmiş vs vs. Sonra da birkaç gün cevaplar gecikti saatlerce mesaj gelmeyince dün Ben de dedim ki ben sana güvenemiyorum işte böyle olcaksa olmasın filan. Sonra beni aradı hemen işte toplantıdaymış saat gece 22:30 bunun siyasi işleri var milletvekili olmak istiyor. İşte milletvekilleriyle toplantıdaymış. Gerçekten yoğum çalıştığına inandım. Ama böyle nasıl desem rahatsız etti beni konuşması. Tam siyasetçi olmuş gibi. Dedim tamam ben uyuycam uykum var ben milletvekillerini bıraktım sen uyuycam diyosun biraz geç yat nolcak filan acaip üste çıktı. Bugünde ilgili sürekli haber verip mesaj atıyor filan. Tanımaya devammı yoksa red flag bırak mı dersiniz? Kısa zamanda gelmek istiyor ama benim işimden dolayı gecikecek 1 aylık eğitim sürecim var haftasonları.