- 8 Şubat 2025
- 24
- 6
- 1
- Konu Sahibi selindiyin
Merhaba kızlar bir süredir birlikte olduğum benimle ciddi düşünen erkek arkadaş kişisi beni ailem dışında arkadaslar herkesten soyutlamak istedi ve onlarla çevremle benim flörtöz olarak konustugumu iddia ediyordu ve ben geleneksel bir kadinim ayrica mesafeliyimdir her zaman çevreme karsi buna ragmen beni bu gekilde tanimladi ve bana iliskimiz sürecinde bunu dayatirken bir keresinde onu arabamla almaya gidecektim geçerken alip evine birakicwktim ögle arasi araci bozulmustu bir sebepten..saat henüz gelmemisti yandaki arkadas grubumla çay içiyorduk oturuyorduk beni aradi odadan ciktim açtim telefonu ben yavas yavas toparlaniyorum on dkya falan gel dedi tamam dedim kapaticaktim telefonu tam ve arkadasin odasina geçip çaylar yeni gelmisti ayip olmasin hem dedim fondipleyip çikarim yakindaydik zaten. Resmi devlet kurumunda çalisiyorum bu arada. Sonra telefonu kapatma dedi kulaklik takmistim biliyordu açik kalsin dedi benim de hiç hoguma gitmedi sen bana ne ima ediyorsun dedim güvenmiyorsun resmen ben burda yanlis birsey mi yapiyorum yani burasi benim isyerim dedim sonra çok bozuldu. Gidip aldim onu surati bes karis benimle konusmadi yine kavga ettik bi ton. Daha önce de yine bir göreve gidiyorduk. benim teknik ekiplerle sahada görevim oluyor. Yolda araçta da erkekler var hani herkesin ne konustugunu benim onlara ne iletisim kurdugumu merak ediyo ve hoşuna gitmiyordu benim sahadaki görevlerim. Kulaklik takili konusuyorken( beni özellikle arayıp o anlara denk getiriyodu sonra kapatma diyordu konuşma bitince) yine bana açik kalsin telefon dedi baslarda bunu öyle bir empoze etti ki sanki beni çok fazla düsünüyormus gibi benim iyiligim için yaptigini ifade etti zamanla tepki gösterdim ve her seferinde küstü bagirdi cagirdi ben dik bir kadınmışım asisin diyip tribe girdi kavgalar ettik. Böyle bi tiple evlenilir mi kaçip kurtarmali miyim kendimi??. Daha çok böyle buna benzer şeyler var fikirleriyle yardımcı olmak isteyenlere anlatabilirim