- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Normalde kullanması lazım soyleseydiniz keske,mecbur onu takmaya.Manikür aletleri benim zaten sadece su kabım yoktu. Onceki gittigim kuafor hep lastikli poşet takardı tek kullanimlik. Bunda da onu bekliyordum kullanmiyormuş. O yüzden su kabini tek alacağim.
Yanlış anlamayın derdinize çok özendim...
Bence manikür yapmayı öğrenmelisiniz saç kesmek boyamak gibi bisey değil bu kişisel bakım herkes kendi yapabilmeli diye düşünüyorum...
Agdadan bolca idrar yolu enfeksiyonu olmus biri olarak ayibini falan dusunmez gotururdum ben. 1 senedir enfeksiyonu gecirebilmis degilim. Saglik her seyden onemli.
Nasıl birşey o,çok merak ettimAyrıca artık manikür kitleri var alın yapın hatta doğal yöntemlerle yapın ben vakit buldukça yapıyorum zeytinyağı limon fln kullanarak
Ya canım ben de ağdaya yeni başladım afedersin ama bir süredir yeşil renkte akıntım ve kasıklarımda ağrı oluyor. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım ben de sizin ki gibi ya.. anlam veremiyordum bir türlüAgdadan bolca idrar yolu enfeksiyonu olmus biri olarak ayibini falan dusunmez gotururdum ben. 1 senedir enfeksiyonu gecirebilmis degilim. Saglik her seyden onemli.
Spatula degisse bile ayni agda kabina sokuluyor spatula. O sebeple olabilir. Ya da uzandigimiz yerdeki ortuden. Ben de tam bilmiyorum.Gecmıs olsun canım agdadan nasıl idrar engeksiyonu kaptın acaba öğrenelim de biz de dikkat edelim
Ya canım ben de ağdaya yeni başladım afedersin ama bir süredir yeşil renkte akıntım ve kasıklarımda ağrı oluyor. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım ben de sizin ki gibi ya.. anlam veremiyordum bir türlü
Nasıl birşey o,çok merak ettim
Annem hepatit geçirdi çok titiz takıntılı bi kadındır ama bi kere kuaförün cımbızıyla Kaş'ını aldırmış ve kaşı çok kanamış hep ondan olduğunu tahmin eder. En iyisi evde doğal yapmakBen manikürden acayip huylanıyorum şu an bu konudayken bile tüylerim diken dikenbende pek et çıkmıyor kenarlardan çok nadir, çıksa da yapamam
Yaptıranlar için neden bu kadar önemli hiç aklım almıyor
Konuya geleyim,
Bence manikür setiniz varsa direkt her şeyiyle götürün daha iyi olur ama öyle olmazsa poşet işi de olur. "Daha önce mikrop kapmıştım şimdi çok temkinliyim sizle alakası yok." dersiniz.
Ben manikürden acayip huylanıyorum şu an bu konudayken bile tüylerim diken dikenbende pek et çıkmıyor kenarlardan çok nadir, çıksa da yapamam
Yaptıranlar için neden bu kadar önemli hiç aklım almıyor
Konuya geleyim,
Bence manikür setiniz varsa direkt her şeyiyle götürün daha iyi olur ama öyle olmazsa poşet işi de olur. "Daha önce mikrop kapmıştım şimdi çok temkinliyim sizle alakası yok." dersiniz.
Yaptırdıkça hep istiyor çünkü parmaklarÖnemli çünkü bi kere yaptırınca bağımlılık yapıyor bn takıntılı oldum manikürsz kötü hissediyorum yapınca hafifliyorum. O düzgün duruş hoşuma gidiyor
Hayır bence çok da iyi yaparsınız. Hep uyarıyorlar kuaföre giderken kendi manikür setinizi götürün diye.Kizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım.Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
Çok geçmiş olsunn gerçekten çok fena bişeymiş yaşayan bilir, sanırım tedavisi antibiyotik ama hamileliğinizde onu da kullanamamışsınızdır, çok zorEvet yesil akinti idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Ven neler cektim 1 yili gecti. Kurtulamiyorum. Araya hamilelik girdi. 9 ayi enfeksiyonla gecirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?