- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Ay size de bişey sorulmuyor hep muhalefet cevaplar. Benim de setim var hep onunla yaptırırdım bu defa set ablamda kaldı ona gitmiştim. Ne var yani bişey sorduysam tedbir alıyoruz herhalde Allahım yaBu kadar korkuyorsaniz neden yaptirdiniz? Şart miydi? Yani kendiniz de evde yapabilirdiniz setler var .Benim mecbur gitmem gereken bir göz kontrolüm var ,gidemiyorum.
Kandan virüs bulaşmazKızlar pandemi dönemince yaklaşık 3 ay manikür yaptıramadım bugün yeniden başladım ilk manikür müşterisi bendim. Manikürü yaparken iki tırnağımın kenarı biraz kanadıçok korkuyorum covid bulaşır mı bu şekilde ama dediğim gibi bugün ilk bana kullandılar törpüyü falan ama içim rahat değil
Setim var normalde seti götürüyordum bu defa yanımda değildi. Ayrıca kendim yapamıyorum ne yapabilirim sol eli yapsam sağ eli yapamıyorumManikure paraniz varsa kendinize bir set alabilirsiniz aslinda, korona olmasa dahi kuaforun manikur aletlerini bir cok insan kullanmiyor ben de dahil.
Emin misinizKandan virüs bulaşmaz
Evet 100%. Kandan enfeksyon kapa bilirsiniz, hepatit gibi mesela. Allah korusun tabi. Ama covid gibi virüsler sadece nefes yoluyla bulaşır. Maskesiz hasta biriyle temasta olduysanız bulaşa bilir; ama kandan asla geçemez.Emin misinizbir çok hastalık kanla bulaşıyor ya
Teşekkür ederim canımEvet 100%. Kandan enfeksyon kapa bilirsiniz, hepatit gibi mesela. Allah korusun tabi. Ama covid gibi virüsler sadece nefes yoluyla bulaşır. Maskesiz hasta biriyle temasta olduysanız bulaşa bilir; ama kandan asla geçemez.
Setim var normalde seti götürüyordum bu defa yanımda değildi. Ayrıca kendim yapamıyorum ne yapabilirim sol eli yapsam sağ eli yapamıyorum
Peki ne diyelim,korkmayin korkmayin bi sey yoktur mu diyelim.Nasil bir yorum tercih ederdiniz? Madem konu aciyorsunuz,yapilacak elestirileri de göze almaniz gerekir.Saygi cercevesinde yaptim ben yorumumu.Manikür yaptirmaniz sart miydi diye sordum.Hani saglik acisindan yapilmasa da olur ya .Siz konu aciyorsaniz ,yapilacak yorumlari begenmeme luksune sahip degilsiniz.Kırıcı bir sey yazdigima asla inanmiyorum.Bir kisi de kandan gecmez demis,manikür yapan kisi ile ne kadar sosyal mesafe olabilir onu düşünmemis.Nefes ile ilgili ya bu virüs,tabii kandan gecmez.Ay size de bişey sorulmuyor hep muhalefet cevaplar. Benim de setim var hep onunla yaptırırdım bu defa set ablamda kaldı ona gitmiştim. Ne var yani bişey sorduysam tedbir alıyoruz herhalde Allahım ya
ben sadece kanla geçer mi bilgisi olan varsa yazsın dedim her türlü eleştiriye açığım demedim, konu farklı siz eleştiri yapıyorsunuz, yorum yapmak zorunda değilsiniz...Peki ne diyelim,korkmayin korkmayin bi sey yoktur mu diyelim.Nasil bir yorum tercih ederdiniz? Madem konu aciyorsunuz,yapilacak elestirileri de göze almaniz gerekir.Saygi cercevesinde yaptim ben yorumumu.Manikür yaptirmaniz sart miydi diye sordum.Hani saglik acisindan yapilmasa da olur ya .Siz konu aciyorsaniz ,yapilacak yorumlari begenmeme luksune sahip degilsiniz.Kırıcı bir sey yazdigima asla inanmiyorum.Bir kisi de kandan gecmez demis,manikür yapan kisi ile ne kadar sosyal mesafe olabilir onu düşünmemis.Nefes ile ilgili ya bu virüs,tabii kandan gecmez.
Canım doğru diyorsun da sol eli yapıyorum sağı yapamıyorumevde de yapabilirsiniz çok güzel setler var artık hem daha uygun hemde daha temiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?