Bipolar bozukluk olarak geçiyo hastalık ve tedavisi olduğu söyleniyo araştırdığım kadarıyla gerçekten istemeden böyle davraDiyelim ki gerçekten hasta,olabilir.Bu insanla değil ömür ,zaman bile geçirmek kendinize haksızlık olmaz mı??
Hastalığı biliyorum çok sıkıntılı bi süreç. Evlenmeden önce 1 değil 100 kez düşünmen lazım. Paranoyası var Manisi var deli gibi para harcaması vs say say bitmez. Depresyonda ise konuşmaz dinlemez ot gibi olur. Bi de hastaneye girebilme durumu var. Ayrıca genetik çocuklarında görülebilir. Arkana bakmadan kaç bence
Arkadaşlar merhaba, ben 4ay önce biriyle tanıştım herşey çok güzeldi çok dürüst normal görünen biriydi beni çok seviyodu bunu böyle söylediği için değil hissettiğim için biliyorum emindim yani. Evlenme planları yapıyoduk kısa zamanda. Çok derinden sevdiğini hissediyodum fakat yaklaşık 2hafta önce sebebini bilmediğim bi soğukluk girdi aramıza bi anda o aşık adam gitti konuşmayan zorla konuşan biri geldi neden böylesin noldu dediğimde önce kaçamak cevaplar verdi daha çok üstüne gidince rahatsızım ben her sene böyle oluyo içe kapanıyorum kimseyle konuşasım gelmiyo falan dedi bende üstne gitmedim peki iyi hissedince yaz konuşalım dedim aradan bi hafta geçti ses yok ben yazdım 2gün önce. Başta cevap vermedi bidaha yazdım bi anda görüşmesek daha iyi dedi neye uğradığımı şaşırdım sonra rahatsızlığının adının manik depresif olduğunu söyledi. O üzerime titreyen deli gibi aşık adam gitti umursamaz biri geldi sonrasında cevap bile vermedi sadece üzgünüm diyip bitirdi. Hastalığı araştırdım yeni yeni anlıyorum aranızda buna benzer dırumlar yaşayan varsa, yada detaylı bilgiye sahip olan yardımcı olabilir mi? Çok seviyorum değer veriyorum yanında olmak istiyorum bu dönemi atlatınca kendisi geri döner mi
Bipolar bozukluk olarak geçiyo hastalık ve tedavisi olduğu söyleniyo araştırdığım kadarıyla gerçekten istemeden böyle davra
Gerçekten iyi bi insan olduğuna inanıyorum yada profesyonel bi yaşancı olamaz heralde. Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum gerçekten
Peki bu dönemleri atlattığında geçmişte yaptıklarını hatırlıyomuydu yada pişman oluyomuydu?Eniştem de vardı bu rahatsızlık. Halam 50 küsur yıl çile çekti. Muhteşem bir insandı eniştem, onlara gidince çok mutlu olurduk, el üstünde tutardı etrafındaki herkesi halam da dahil. Çocukları taparlardı babalarına. Ama bahar geldimi o adamın içinden bambaşka bir insan çıkardı. Birkaç ay yaz başlayana kadar sürerdi bu. Kimi zaman hastaneye yatırılırdı, kimi zaman evden gider haftalarca kaybolurdu. Zor bir hastalık. Ben senin yerinde olsam bile bile bu hastalığı çekmeye gönüllü olmam. Hele ki dört aylık bir ilişkide. Yol yakınken kurtar kendini.
Bipolar düzelen bir hastalık değil.Ya da düzelmesini isteyen çaba harcayan hasta görmedim.Ünlü birisi de var bipolar olan.Alkole bağlı yaşayacak eğer hala başlamadıysa da başlaması ve su gibi içmesi yakındır.Bipolar bozukluk olarak geçiyo hastalık ve tedavisi olduğu söyleniyo araştırdığım kadarıyla gerçekten istemeden böyle davra
Gerçekten iyi bi insan olduğuna inanıyorum yada
Zannetmiyorum abdestinde namazında birisi. benim merak ettiğim bu depresif süreci geçtiğinde yaptıklarını hatırlıyorlar mı, mesela gerçekten aşık olmuyolar mı öyle mi sanıyolar bunu merak ediyorumBipolar düzelen bir hastalık değil.Ya da düzelmesini isteyen çaba harcayan hasta görmedim.Ünlü birisi de var bipolar olan.Alkole bağlı yaşayacak eğer hala başlamadıysa da başlaması ve su gibi içmesi yakındır.
Aşk onlara hikaye,kısa süreli tamam,o kadar kendilerine dönük oluyorlar ki e dertleri var ve onlardan başka kimsenin derdi yok.Zannetmiyorum abdestinde namazında birisi. benim merak ettiğim bu depresif süreci geçtiğinde yaptıklarını hatırlıyorlar mı, mesela gerçekten aşık olmuyolar mı öyle mi sanıyolar bunu merak ediyorum
kızma ama sağlıklı adamın kahrı çekilmiyo be canım sen bunu nasıl çekicenArkadaşlar merhaba, ben 4ay önce biriyle tanıştım herşey çok güzeldi çok dürüst normal görünen biriydi beni çok seviyodu bunu böyle söylediği için değil hissettiğim için biliyorum emindim yani. Evlenme planları yapıyoduk kısa zamanda. Çok derinden sevdiğini hissediyodum fakat yaklaşık 2hafta önce sebebini bilmediğim bi soğukluk girdi aramıza bi anda o aşık adam gitti konuşmayan zorla konuşan biri geldi neden böylesin noldu dediğimde önce kaçamak cevaplar verdi daha çok üstüne gidince rahatsızım ben her sene böyle oluyo içe kapanıyorum kimseyle konuşasım gelmiyo falan dedi bende üstne gitmedim peki iyi hissedince yaz konuşalım dedim aradan bi hafta geçti ses yok ben yazdım 2gün önce. Başta cevap vermedi bidaha yazdım bi anda görüşmesek daha iyi dedi neye uğradığımı şaşırdım sonra rahatsızlığının adının manik depresif olduğunu söyledi. O üzerime titreyen deli gibi aşık adam gitti umursamaz biri geldi sonrasında cevap bile vermedi sadece üzgünüm diyip bitirdi. Hastalığı araştırdım yeni yeni anlıyorum aranızda buna benzer dırumlar yaşayan varsa, yada detaylı bilgiye sahip olan yardımcı olabilir mi? Çok seviyorum değer veriyorum yanında olmak istiyorum bu dönemi atlatınca kendisi geri döner mi
Peki bu dönemleri atlattığında geçmişte yaptıklarını hatırlıyomuydu yada pişman oluyomuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?