- 1 Mart 2016
- 14
- 1
- 36
Arkadaşlar merhaba, ben 4ay önce biriyle tanıştım herşey çok güzeldi çok dürüst normal görünen biriydi beni çok seviyodu bunu böyle söylediği için değil hissettiğim için biliyorum emindim yani. Evlenme planları yapıyoduk kısa zamanda. Çok derinden sevdiğini hissediyodum fakat yaklaşık 2hafta önce sebebini bilmediğim bi soğukluk girdi aramıza bi anda o aşık adam gitti konuşmayan zorla konuşan biri geldi neden böylesin noldu dediğimde önce kaçamak cevaplar verdi daha çok üstüne gidince rahatsızım ben her sene böyle oluyo içe kapanıyorum kimseyle konuşasım gelmiyo falan dedi bende üstne gitmedim peki iyi hissedince yaz konuşalım dedim aradan bi hafta geçti ses yok ben yazdım 2gün önce. Başta cevap vermedi bidaha yazdım bi anda görüşmesek daha iyi dedi neye uğradığımı şaşırdım sonra rahatsızlığının adının manik depresif olduğunu söyledi. O üzerime titreyen deli gibi aşık adam gitti umursamaz biri geldi sonrasında cevap bile vermedi sadece üzgünüm diyip bitirdi. Hastalığı araştırdım yeni yeni anlıyorum aranızda buna benzer dırumlar yaşayan varsa, yada detaylı bilgiye sahip olan yardımcı olabilir mi? Çok seviyorum değer veriyorum yanında olmak istiyorum bu dönemi atlatınca kendisi geri döner mi