Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Cüzü okudum Allah hatmimizi kabul etsin inşallahHaziran ayı hatim listemiz.Tilavet secdelerini unutmayalım
30 hazirana kadar okunacak
@Elif2780 haber vermeden üyelik iptali yapmış,okudu mu belli değil.
25.cüz boşta
1. C Calcifer
2. C Calcifer
3. C Calcifer
4.LaRisaCca
5.LaRisaCca
6.LaRisaCca
7.Bonus
8.Bonus
9.Nego
10.Cute2019
11.deynepnaz
12.deynepnaz
13.SoLeiL12
14.SoLeiL12
15.Aktif Lora
16.Aktif Lora
17.burcusami
18.burcusami
19.Kukrim
20.Kukrim
21.HALLEYS
22.HALLEYS
23.Ataayemi zeynepyu
24.RedGirl
25. @Elif2780
26.Merayyy
27. @Ada-anne
28.E c e
29.E c e
30.merve
![]()
Başlıycaz inşaallah,tamam uygun olanı yazarımAminn nego inşallahTemmuz hatmine başlayacaksak 1-2. Cüzleri ben alabilirim veya uygun herhangi cüzler olabilir. 2 cüz okurum yine bilgin olsun
![]()
Bende bitirdim canım Allah kabul etsinBanada 30 u yazabilirsin yenisinde .
![]()
Ben de 11. ve 12.cüzü okudum. Türkçe mealini de okuyun demiştin, yarım cüzü kaldı Türkçe mealininde
Allah herkesin niyetini kabul etsin,herkesin ağzına, yüreğine sağlık.
![]()
10. Cüzü okudum Allah hatmimizi kabul etsin inşallah![]()
Ağzınıza sağlık aminnn
Nego bana 4 ve 5. cüzü yazar mısın?Başlıycaz inşaallah,tamam uygun olanı yazarım![]()
Tamam İnşallah,geçen ay kimler hangilerini istemişti bakayımNego bana 4 ve 5. cüzü yazar mısın?
1,2,3 benim 4,5 calcinin gerisi larisa olabilir kaydıra kaydıraTamam İnşallah,geçen ay kimler hangilerini istemişti bakayım![]()
böyle böyle hatim edeceğiz1,2,3 benim 4,5 calcinin gerisi larisa olabilir kaydıra kaydıra![]()
2 tane verdim sana1,2,3 benim 4,5 calcinin gerisi larisa olabilir kaydıra kaydıra![]()
11 ve 12yi okudum. 9 ve 10 u alayım yazacaktım sen almışsın 13 ve 14 ü alayım o zaman.
Canım alta geçecek şekilde alıyoruz bizde,sonunda hepsini okumuş olucaz inşaallah11 ve 12yi okudum. 9 ve 10 u alayım yazacaktım sen almışsın 13 ve 14 ü alayım o zaman.
TamamNegom 17 yi bi arkadaşım alıcak
OGULCUKLARIM girmiyor siteye yazamaz muhtemelen ben haber vericem inşallah
Tamam