- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Şimdiden söylüyorum haziran ayı 4.-5.-6. cüz benimsıradan gidiyorum
Tamamdır3 ve 7 yi ben alimNego

Aslında benim bir niyetim daha var herkes yapar mı bilemiyorum. Cüzleri okuyunca meallerini de okusak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden söylüyorum haziran ayı 4.-5.-6. cüz benimsıradan gidiyorum
Tamamdır3 ve 7 yi ben alimNego
İstediğini alabilirsin,alan olmadı henüzNego bana torpille sonuncuyu verir misin bu sefer? Ben kendim de okumalar yapmak istiyorum. Torpil geçemezsen almicam.
![]()
30. Cüz çok zor geliyor banaOleey.![]()
Okuduğunu anlamak en hayırlısı.. ne okuduğunu anlamadan okuyunca yeterli sevabı olmuyor bence amacına ulaşmıyor.Tamamdır
Aslında benim bir niyetim daha var herkes yapar mı bilemiyorum. Cüzleri okuyunca meallerini de okusak![]()
Niçin öyle didin ya30. Cüz çok zor geliyor bana![]()
Çok güzel olurTamamdır
Aslında benim bir niyetim daha var herkes yapar mı bilemiyorum. Cüzleri okuyunca meallerini de okusak![]()
Kısa sureler yoruyor beniNiçin öyle didin ya![]()
1-2 yi aldın ya keşke bakarayı bölmeseydin 3. Cüzde kaldı bir kısmıKısa sureler yoruyor beni![]()
Fff zorların kadını çekil şurdanKısa sureler yoruyor beni![]()
Çok kolay geliyor ama beni en zorlayan cüz
Haklısın yaa ,1-2 yi aldın ya keşke bakarayı bölmeseydin 3. Cüzde kaldı bir kısmı
Benide yalnız değilsinÇok kolay geliyor ama beni en zorlayan cüzşahsi olarak
![]()
Verir benceHaklısın yaa ,Bonus kardeş 3. Cüzü bana verir misin?
İvit1-2-3-9 okudum mayısta haziranda 4-5-6 alırım temmuzda 7-8-10
![]()
İnşaallah,her gün kendine hedef koyabilirsin,benim öyle hızlandıHepiniz negzel hızlı hızlı okuyonuz inş ben de öyle okuyabilirim.![]()
Süper olur ben zaten hep mealleri ile okuyorumTamamdır