- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Amin cümlemizden Nego 22.cüz bende yarın okuyacağım
Yoksun ne zamandır mübarekÇok kişi faydalansın diye 1 cüz almıştım, sonra kalırsa alırım diye. 10 gündür şehir dışındayım, müsait olsam alırdım son kalanları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemizden Nego 22.cüz bende yarın okuyacağım
Yoksun ne zamandır mübarekÇok kişi faydalansın diye 1 cüz almıştım, sonra kalırsa alırım diye. 10 gündür şehir dışındayım, müsait olsam alırdım son kalanları
Rica ederim bak Bonus da 8 i okurum diyor. İstersen o okusunTamam cnm o zaman 8i okurum bugün namazdan sonra. Helal et hakkını ugrastircam seni
Yarından sonra olacağım inşallah. Evde olmayınca mobil veri gıdım gıdım harcanıyorWiFi candır
Yoksun ne zamandır mübarek
Yok cnm okudum ben 8.cüzu az önce Allah kabul etsinRica ederim bak Bonus da 8 i okurum diyor. İstersen o okusun
Ağzına sağlık22. CÜZ tamam Nego
Ağzına sağlık Allah kabul etsinNego dün okudum 29.cüzü Rabbim kabul etsin inşallah
Sırayla mı gidiyorsım yoksa ben de öyle yapacaktımŞimdiden söylüyorum haziran ayı 4.-5.-6. cüz benim sıradan gidiyorum
İvit 1-2-3-9 okudum mayısta haziranda 4-5-6 alırım temmuzda 7-8-10Sırayla mı gidiyorsım yoksa ben de öyle yapacaktım