Açtım:)Özel mesaj atamadım,isim söylücektim
Tamam canım not ediyorumNego canım vefat eden babam Rıza Erdoğdu'ya ve teyzem Selbi Aydın'a da duanızda yer verirseniz çok sevinirim
Hay Allah razı olsun canım benim ya, çok mutlu oldumAçtım:)
Tamam canım not ediyorum
Hepimizden canım,ne mutlu hep beraber hatim yapıyoruzHay Allah razı olsun canım benim ya, çok mutlu oldum
Amin canım benim amin, Allah razı olsun gerçekten ne güzel bir şeye vesile oldun ya çok sağ olHepimizden canım,ne mutlu hep beraber hatim yapıyoruz
Böyle mesajlar çok mutlu ediyor beniAmin canım benim amin, Allah razı olsun gerçekten ne güzel bir şeye vesile oldun ya çok sağ ol
Hepimizden canım,ne mutlu hep beraber hatim yapıyoruz
Manevi yolculuğuma da devam tabiki
Son beş aydır çokca Kuran ı Kerim okudum.Okumaya heveslenerek, lezzet alarak. Babamdan Allah razı olsun,kendi gitti giderken ardından hayırlara vesile olduEşim de her gün okuyor artık babamdan sonra dualarım karşılık buldu, üzüntüme şükürler de karıştı garip bir döngü.
Daha yapmak istediğim çok şey var,kısa surelerden (namaz sureleri değil) ezberlemek istediklerim var.Kaza namazları var,oruçlar var.Tutamadan ölürüm diye de korkuyorum.İnşaallah nasip olur
Mart ayı programımı bugün defterime yazıcam inşaallah. Okuyacağım kitaplar,tamamlamam gereken manevi eksiklerim...
Benimde isteğim o yönde.Her ay bir hatim çok rahat yapabiliriz aslında,hatta ayrı sayfa düşündüm sonra burda dursun dedim,kararsızım.Haftalık hatim grubu var dua bölümünde oraya bi katılsam mı diyodum tam üstüne bu geldi.
Bunu bozmayıp devamda edebiliriz negom miraç kandilinde bağışlayıp bide berat kandiline bir hatim
İnşaallah inşaallah.Benimde aynı şekilde oruç,namaz da arada kaçanlar vardır ne kadar olduğu muamma,o yüzden hesap yapmam zor.İnşallah hepsini yaparsın. Namaz değilde oruç hesapladım ben lohusalıktı emzirmeydi derken baya var.
4 gün düştüm şimdilik.
İnşaallah inşaallah.Benimde aynı şekilde oruç,namaz da arada kaçanlar vardır ne kadar olduğu muamma,o yüzden hesap yapmam zor.
Benimde isteğim o yönde.Her ay bir hatim çok rahat yapabiliriz aslında,hatta ayrı sayfa düşündüm sonra burda dursun dedim,kararsızım.
Biz şimdi babama kardeşler,annem,yengem her ay bir hatim yapıyoruz,Allah devamını nasip eder inşaallah.
Evet bırakmayalım bencedeBurda sırf bizim grupta bile yaparız kuzum bir hatim bırakmayalım inş
Bende yazıyım babamın adını Allah herkesden razı olsuntek başıma yapamıyordum hatim ben annem bilmiyor kuran abim kız kardesimde bilmiyor tek erkek kardeşim ben biliyoruz kardeşimde yoğun babamın adı Hikmet
Tamam not ediyorum hanımlarBende babamin ruhunun niyetine istiyorum ismi İsmail..
Kızlar yapacağınız gruba beni de alın, ben de katılayım dualara, hatimlereBurda sırf bizim grupta bile yaparız kuzum bir hatim bırakmayalım inş
Kızlar yapacağınız gruba beni de alın, ben de katılayım dualara, hatimlere
Çok istiyorum canım benimSen iste yeter kiburda kızlarla bende daha hevesli yapıyorum.
Üç aylar tesbihi çekiyoruz bide alırmıydın bi dal