TamamBenim 5-6 negom kaydıra kaydıra inş
Tamam senden deNegocum ben bu ay almayım bu ay benim telaşın çok olur yetistiremiyebilirim tatile falanda çıkıcam
Insalalh gelecek ay yine devam ederim.allah razı olsun
Tamam8 -9 bana yazar mısın Nego. Kaydırarak devam ediyorum
8 - 9 benim olacaktı
Durun kavga etmeyin, herkese yetecek kadar cüz var
Tamam1,2 ve 3.cüzü alayım. Ben baştan hesap etmedim sıralamayı, okumadıklarımı okuyayım.
negom 2 3 sayfam kaldı. bitti say akşama okurum insallah.Ağustos ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım
31 ağustosa kadar okunacak
Eylül ayı listesine katılmak isteyen yazsın lütfen
1. @Kukrim
2. @Kukrim
3.Bonus
4.Bonus
5.MelodiminEsi
6. C Calcifer
7. C Calcifer
8.Nego
9.Nego
10. @LaRisaCca
11. @LaRisaCca
12. @LaRisaCca
13. @LaRisaCca
14.Ataayemi zeynepyu
15.deynepnaz
16.deynepnaz
17.SoLeiL12
18.SoLeiL12
19.MelodiminEsi
20.MelodiminEsi
21.burcusami
22.burcusami
23. @LorenaEce
24. @RedGirl
25.Aktif Lora
26.MelodiminEsi
27. @Ada-anne
28. @MssPARE
29.Merayyy
30.Merayyy
Nego ben bi süre alamıcam nasipse Doğumu bu ay bekliyorum. Son haftalardayım artık hatta erken gelmesinden korkuyorum
Canım 4. Cüzü alan yoksa ben alıyım başka biri isterse degisede bilirim
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, dualarimdasinNego ben bi süre alamıcam nasipse Doğumu bu ay bekliyorum. Son haftalardayım artık hatta erken gelmesinden korkuyorumDuanıza talibim ben de. Rabbim her birimizin niyetlerini kabul etsin. Hasta olanlara şifa, derdi olanlara derman, maddi manevi sıkıntısı olanlara ferahlıklar nasip etsin
24 25 26 yi alabilirim alan olmadıysa
Allah razı olsun canım benim. Rabbim seni de sağlıkla hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallahRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, dualarimdasin
Amin İnşallahNego ben bi süre alamıcam nasipse Doğumu bu ay bekliyorum. Son haftalardayım artık hatta erken gelmesinden korkuyorumDuanıza talibim ben de. Rabbim her birimizin niyetlerini kabul etsin. Hasta olanlara şifa, derdi olanlara derman, maddi manevi sıkıntısı olanlara ferahlıklar nasip etsin
Çok asil duruyorAlıntılarda da ilk 3 cüzde adım nasıl da güzel parlıyor