İnşaallah düşer Allah şifa versinAllah razı olsun. Evet doğum yaptım çok şükür ama haberler kötü. Kızın sarılığı çok çıktı doktor hastaneye yaptıralım dedi. Yarın öğlen tekrar test yapacaklar inşallah düşer.
Amin canım sağolasınİnşaallah düşer Allah şifa versin
Allah razı olsun. Evet doğum yaptım çok şükür ama haberler kötü. Kızın sarılığı çok çıktı doktor hastaneye yaptıralım dedi. Yarın öğlen tekrar test yapacaklar inşallah düşer.
1 gün bile ayrı kalma fikri insanı üzüyor. Orada ağlarsa ona kimse bakmaz ki oralardaİnşallah gerek kalmaz kalsa bile orda çabuk düşüyor sen içini ferah tut sütün etkilenmesin
1 gün bile ayrı kalma fikri insanı üzüyor. Orada ağlarsa ona kimse bakmaz ki oralarda
Ay inşallah bakarlar, bana çok bebek olur da sanki yetisemezler gibi geliyor hepBakarlar tabi canım ağlamasını kimse istemez öyle düşün mama verirler uyur zaten
Ay inşallah bakarlar, bana çok bebek olur da sanki yetisemezler gibi geliyor hep
İnşallah canım saat 2 de gideceğiz korkarak bekliyorum.Olur mu öyle şey çok güzel yetişiyolar onların işi o inş gerek kalmaz
23 ü de okuyayım ben negom kalmışTemmuz hatim listesi.Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.Bonus
2.Bonus
3.asumanzeynep
4. C Calcifer
5. C Calcifer
6.MssPARE
7.LaRisaCca
8.LaRisaCca
9.LaRisaCca
10.Nego
11.Nego
12.Ataayemi zeynepyu