1. cüz tamam ✌Haziran ayı hatim listemiz.Tilavet secdelerini unutmayalım
30 hazirana kadar okunacak
@Elif2780 haber vermeden üyelik iptali yapmış,okudu mu belli değil.
25.cüz boşta
1. C Calcifer
2. C Calcifer
3. C Calcifer
4.LaRisaCca
5.LaRisaCca
6.LaRisaCca
7.Bonus
8.Bonus
9.Nego
10. @Cute2019
11.deynepnaz
12.deynepnaz
13. @SoLeiL12
14. @SoLeiL12
15.Aktif Lora
16.Aktif Lora
17. @burcusami
18. @burcusami
19.Kukrim
20.Kukrim
21. @_HALLEY_
22. @_HALLEY_
23. @Ataayemi zeynepyu
24. @RedGirl
25. @Elif2780
26.Merayyy
27. @Ada-anne
28. @LorenaEce
29. @LorenaEce
30. @Merve
Ağzına sağlık Allah kabul etsin1. cüz tamam ✌
Allah Razı olsunAğzına sağlık Allah kabul etsin
Nego 25.cüzü de okudum bugün haber vermeye fırsatım olmadı anca haber edebildim. Allah niyetlerimizi hayırlısıyla kabul etsin.. kızlar çok büyük değil ama sıkıntıdayım duanızda bana da yer verin olur mu? Rabbim herkesi de beni de tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
Aminnn bonus aminnnn inşallah.İnşallah ne sıkıntın varsa tez zamanda feraha çıksın meray
Bugünde dahil canımNego 30 hazirana kadar derken yarın dahil değil mi, bugün son gün değil değil mi 3 yaprak kaldı benimde yarına biter.
Ağzına sağlık arkadaşının Allah kabul etsinOkundu benimkilerNego
Ağzına sağlık Allah kabul etsinNego 16.cüzü de okudum
Ağzına sağlık Allah kabul etsinNego 25.cüzü de okudum bugün haber vermeye fırsatım olmadı anca haber edebildim. Allah niyetlerimizi hayırlısıyla kabul etsin.. kızlar çok büyük değil ama sıkıntıdayım duanızda bana da yer verin olur mu? Rabbim herkesi de beni de tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
Aminn nego inşallahAğzına sağlık Allah kabul etsin
Allah sıkıntını gidersin ferahlık versin
Amin.Nego 25.cüzü de okudum bugün haber vermeye fırsatım olmadı anca haber edebildim. Allah niyetlerimizi hayırlısıyla kabul etsin.. kızlar çok büyük değil ama sıkıntıdayım duanızda bana da yer verin olur mu? Rabbim herkesi de beni de tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
Amin canım Allah ne sıkıntın varsa tez vakitte hayırla güzellikler ile feraha çıkarsınNego 25.cüzü de okudum bugün haber vermeye fırsatım olmadı anca haber edebildim. Allah niyetlerimizi hayırlısıyla kabul etsin.. kızlar çok büyük değil ama sıkıntıdayım duanızda bana da yer verin olur mu? Rabbim herkesi de beni de tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
Amin.Allah tez zamanda feraha çıkarsın inşallah sizi
Amin inşallah Allah razı olsun gerçektenAmin canım Allah ne sıkıntın varsa tez vakitte hayırla güzellikler ile feraha çıkarsın