Sen kaçı okuyorsun, peşinden ben geleyimSıralama dediler bi kere nego ayrı okuyamam
Yeni aydık durVay çakallar sıraya koyup almışlar her ay, benim gibi rastgele almamışlar
7-8Sen kaçı okuyorsun, peşinden ben geleyim
Beni anam salmadı yaz tatilinde bile. Ben çok abartıyom okulu bırakır kalırım diye korktu.Ben 1 yıl yatılı Kur'an kursu na gittim
Ben 1 yıl yatılı Kur'an kursu na gittim
Arapça olarak çok yaptım,meal bir defa okudum.Yeni hatimimde mealli niyetim inşaallahKızlar hiç hatim yaptınız mı? Ben hayatımda ilk defa bu Ramazan ayında yaptım(mealleri ile beraber) Allah’ım nasıl bir ferahlık geldiSon cüzü ve duasını da Kadir gecesine gelecek şekilde ayarlamıştım, ağla ağla bir hal oldum O günden beri bir başka ben oldum sanki, eşime bazen hava atıyorum bak kitabımızda şöyle diyor diye Vakti ve isteği olanlar mealiyle beraber bir okusun derim, 28 yıldır neden okumamışım diye çok pişman oldum
Ben selerlerdir hatim yapıyorum ama hiç mealiyle okumadımKızlar hiç hatim yaptınız mı? Ben hayatımda ilk defa bu Ramazan ayında yaptım(mealleri ile beraber) Allah’ım nasıl bir ferahlık geldiSon cüzü ve duasını da Kadir gecesine gelecek şekilde ayarlamıştım, ağla ağla bir hal oldum O günden beri bir başka ben oldum sanki, eşime bazen hava atıyorum bak kitabımızda şöyle diyor diye Vakti ve isteği olanlar mealiyle beraber bir okusun derim, 28 yıldır neden okumamışım diye çok pişman oldum
Ben aldım onları
Var varBitti mi bana da var mı?
11-12 vereyim mi
4,5,6 alayım dedim o da alınmış, sana bırakıyorum o zamanBen aldım onları
kacı alayım?Var var
Olur11-12 vereyim mi
11-12 düş peşime4,5,6 alayım dedim o da alınmış, sana bırakıyorum o zaman
Canım madem sıralı gidiyor bana da 14 ve 15'i yazMayıs ayı Hatim listemiz.
Hatim duasını yarın yapıcam inşaallah.Herkes niyetini kendi yapsın bu sefer.Ben genel duasını yapıcam
Yarın yeni hatimimize başlarız inşaallah
1.LaRisaCca
2.LaRisaCca
3.LaRisaCca
4.deynepnaz
5.Nego
6. @Ataayemi zeynepyu
7. @Mimariye
8. @burcusami
9.LaRisaCca
10.merve
11. @_HALLEY_