Masaqllah ne güzel bişey yapiyosunuz. Bende sürekli Hergun böyle faydalı şeyler yapmak istiyorum ve erteliyorum bu yüzden çok vicdan azabı çekiyorumDün 11 ekim hatime başladım. 25 sayfa okudum ilk gün ✔
Namazlarımı 5 vakit geciktirmeden kıldım ✔
2 tane Hayati İnanç videosu izledim
Biraz kitap okudum ( Mabedden Gönüllere)
Bu ablamizi da çok severek dinlerimBugün ki videomdan biri. Saliha Erdim de dinlemekten çok keyif aldığım, huzur veren bir insan.
Ufak ufak hedefler koyarak başlayabilirsiniz,gözünüzde büyümez böylelikle.Nevzat hocamı da severim takip ederimMasaqllah ne güzel bişey yapiyosunuz. Bende sürekli Hergun böyle faydalı şeyler yapmak istiyorum ve erteliyorum bu yüzden çok vicdan azabı çekiyorumayrıca hayatı inanç videolarına bayılıyorumm ben bide arada Nevzat Tarhan in videolarını ve kitaplarını okuyorum çok iyi psikiyatristir tavsiye ederim ilginiz varsa
Teşekkür ederim. Kusura bakma konunun ismini unuttum, bildirimlerden de bulamadim. özel mesaj da atamayinca duvarına yazdım.
Ne kusuru,önemli değilTeşekkür ederim. Kusura bakma konunun ismini unuttum, bildirimlerden de bulamadim. özel mesaj da atamayinca duvarına yazdım.
Tamam stop.Nego 27.cüzü okudum stop. Adımın yanına tik at stop. İyi akşamlar stop. Mucks stop.
Amin canım bu arada aylık hatimler sadece bunlar mıydı başka okunacak varmı hatırlayamadım canımAğzınıza sağlık Allah kabul etsin
Bu canım sadece,her ay bir hatimAmin canım bu arada aylık hatimler sadece bunlar mıydı başka okunacak varmı hatırlayamadım canım
Tamam canım sağolBu canım sadece,her ay bir hatim
Canım yapıyordur herkes bence
Ağzına sağlık canım Allah kabul etsinCanım bende okudum 9. Cüzümü Rabbim kabul etsin inşallah