Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus beni mi takip ediyorsun
EE ne zaman buluşuyoruz. Ramazandan önce buluşalım o zamanHer yerlerdesin karşılaşıyoruz diyelim nego etiket yabuşturuyo bi ordan bi burdan bakıyorum bende
EE ne zaman buluşuyoruz. Ramazandan önce buluşalım o zaman
Ne anısı var kızönümüzdeki hafta okuyacağım inşallah artık. Nisanda da devam edersek bana 21. cüzü verir misin? anısı var da
Yarım kalmış hikayemiz varNe anısı var kız
tabıkıde bende varımUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Her hafta bir hadis olacak şekilde,zorlanmadan.
Katılmak isteyenler bildirim yaparsa listeye eklerim.İsterseniz her cuma ben paylaşırım hadis,isterseniz kendiniz dilediğinizi ezberlersiniz
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
@RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
@kevsersoylu
@burcusami
@LorenaEce
@Ada-anne
Aktif Lora
@Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
@memurhanim
Merayyy
@kavs-i kuzah
Varım tabiiUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Katılmak isteyenler bildirim yaparsa listeye eklerim.İsterseniz her cuma ben paylaşırım hadis,isterseniz kendiniz dilediğinizi ezberlersiniz
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
@RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
@kevsersoylu
@burcusami
@LorenaEce
@Ada-anne
Aktif Lora
@Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
@memurhanim
Merayyy
@kavs-i kuzah
Var mısın yok musun sen onu de,bırak etiketiHer yerlerdesin karşılaşıyoruz diyelim nego etiket yabuşturuyo bi ordan bi burdan bakıyorum bende
Olabilir canim
negom hadis icin varim bende insallah
Ben varım ss aldım
Olur canım yaparız insallah
tabıkıde bende varım
Harikasınız bu paylaştıklarımı mı ezberleyelim yoksa her cuma ben paylaşayım mı?Varım tabii
Yine ezberlersin olsunokula başladım
Var mısın yok musun sen onu de,bırak etiketi
Farketmez. Bunlar güzel hepm tablo gibi ya tekrar yapması da güzel olur. Ben yazmayı düşünüyorum hepsini.Harikasınız bu paylaştıklarımı mı ezberleyelim yoksa her cuma ben paylaşayım mı?
sen nasıl uygun gorursenHarikasınız bu paylaştıklarımı mı ezberleyelim yoksa her cuma ben paylaşayım mı?
Canım onu da istiyorum.Hadis bitince nasip olursa ona başlayalımNegom hadis aklıma gelmedi de ben Esmaül Hüsna istiyorum.
Canım annem sevabını duymuştu oturdu uğraştı ezberledi hep okuduğu içinde hiç unutmamıştı. Aklımda hep istek olarak
Bende varım benide yazUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
@RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
@kevsersoylu
@burcusami
@LorenaEce
@Ada-anne
Aktif Lora
@Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
@memurhanim
Merayyy
@kavs-i kuzah
Bu hadisi şerifin manası yaşam gayemiz aslında, menzilin neresi? Yürüdüğün yol kime?Bu haftanın ezberlenecek Hadis-i Şerifi "Ameller niyetlere göredir" önümüzde ki cumaya kadar.
Ezberlediğimiz Hadisin ne zaman ne için söylendiğini de araştırabilir dileyen
Ömer b. Hattâb"ın (ra) naklettiğine göre,
Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur:
“Ameller niyete göredir. Herkes sadece niyetinin karşılığını alır. Kim Allah ve Resûlü için hicret ederse, hicreti Allah ve Resûlü"nedir. Kim de erişeceği bir dünyalık veya evleneceği bir kadından dolayı hicret ederse, onun hicreti de hicretine sebep olan şeyedir.”
(M4927 Müslim, İmâre, 155; B1 Buhârî, Bedü"l"vahy, 1)
HALLEYS
H M
Aktif Lora
merve
Kukrim
Polo33
Merayyy
Bonus
Ataayemi zeynepyu
S Suskunhanim
BereliPenguen
N nnnadal