- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Ağzına sağlık,Allah kabul etsin6nci cüzü bitirdim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık,Allah kabul etsin6nci cüzü bitirdim inşallah
hic okuyamadim ben o yüzden etiketi görünce icim ezildi
daha okuyamadım çünkü
hic okuyamadim ben o yüzden etiketi görünce icim ezildi
Aaa olsun daha zaman var.Bende bugün okudum,müsait değildim günlerdirdaha okuyamadım çünkü
Canım ben okudum benimkileri 29 dan 5 sayfam kaldı bugün okurum onu da. istersen onuda işaretleyebilirsinAaa olsun daha zaman var.Bende bugün okudum,müsait değildim günlerdir
önümüzdeki hafta okuyacağım inşallah artık. Nisanda da devam edersek bana 21. cüzü verir misin? anısı var daAaa olsun daha zaman var.Bende bugün okudum,müsait değildim günlerdir
Ederiz İnşallah.Tamam,merak ettim anısınıönümüzdeki hafta okuyacağım inşallah artık. Nisanda da devam edersek bana 21. cüzü verir misin? anısı var da
Tamam canım,ağzına sağlık.Allaj kabul etsinCanım ben okudum benimkileri 29 dan 5 sayfam kaldı bugün okurum onu da. istersen onuda işaretleyebilirsin
Oluuur çokta güzel olur, katılırım ben canım benimUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Her hafta bir hadis olacak şekilde,zorlanmadan.
Katılmak isteyenler bildirim yaparsa listeye eklerim.İsterseniz her cuma ben paylaşırım hadis,isterseniz kendiniz dilediğinizi ezberlersiniz
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
kevsersoylu
burcusami
E c e
@Ada-anne
Aktif Lora
Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
memurhanim
Merayyy
kavs-i kuzah
Ben oysaki hepsini ezbere bilirdimUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Katılmak isteyenler bildirim yaparsa listeye eklerim.İsterseniz her cuma ben paylaşırım hadis,isterseniz kendiniz dilediğinizi ezberlersiniz
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
kevsersoylu
burcusami
E c e
@Ada-anne
Aktif Lora
Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
memurhanim
Merayyy
kavs-i kuzah
Yarım kalmış bir hikayemiz var kendisiyleEderiz İnşallah.Tamam,merak ettim anısını
Tamam canımOluuur çokta güzel olur, katılırım ben canım benim
Ne oldu sonraBen oysaki hepsini ezbere bilirdim
Olabilir canimUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
kevsersoylu
burcusami
E c e
@Ada-anne
Aktif Lora
Cute2019
merve
HALLEYS
Polo33
C Calcifer
memurhanim
Merayyy
kavs-i kuzah
Ben varım ss aldımUzun zamandır niyet ettiğim ama bir türlü başlayamadığım 40 hadis ezberlemeye var mısınız?
Eki Görüntüle 2804033
Kukrim
RedGirl
H M
Ataayemi zeynepyu
kevsersoylu
burcusami
E c e
@Ada-anne
Aktif Lora
Cute2019
merve