Hergün zikir cekiyorum bende zikire katilabilirmiyimGünaydın ❤
Hayırlı kandiller
Regaib gecemiz mübarek olsun
Eki Görüntüle 3197621
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 salavat
İlk 10 gün zikri - Subhânel Hâyyıl Kayyum
100 Subhanallahi vebihamdihi subhanallahil azim
1 yasin
@Nego
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Efser
@JES
@Kukrim
@golgefeslegeni
@UcanSupurge
@Pinhan
@O1deren87
penyez83
Tiniminimavihanim
@Hemsirecik
@Teneffus Zili
@Verafly
@Aijoo
Tubismavis
@ATTRAENTE
@paeneperfectus
@N u r
@D U T
@Kitapkontesi
@Aspasiaa
M Msspinkie
@Calcifer
@Keira-
Ehlimuhabbet
tatlicincap
@Lna16
@mesirmacunu
Mthn83
@60kiloyum
@Chocolita
@Humakaser
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldım anne
@Sadelikherseydir
@Ari Maya
@SekerliYogurtt
@Mavi ayy
@Freddy
@Oriana
@MssPARE
@Leyl-i-fer
@HALLEYS
@_ASTRAL_
@Nane limon kokusu
@Limonsuzzcay
@Saricivcivcikcik
@Teyocan
C Cittaslow
@Incredible incredible
@gulrecelim
@rana20
İnşirah süresini okudum canım senin için. maddi ve manevi ne sıkıntın varsa RABBİM tez vakitte gidersin aminnnnnnArkadaşlar ben daha tamamlamadım akşama yazacağım ama bugün benim doğum günüm benim için dua etmenizi istiyorum… dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim özellikle içinde bulunduğum şu müşkülden çıkmam için
Allah razı olsun Allah iki katı mutluluk versinİnşirah süresini okudum canım senin için. maddi ve manevi ne sıkıntın varsa RABBİM tez vakitte gidersin aminnnnnn
Pinkimmm de pinkimmmArkadaşlar ben daha tamamlamadım akşama yazacağım ama bugün benim doğum günüm benim için dua etmenizi istiyorum… dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim özellikle içinde bulunduğum şu müşkülden çıkmam için
Allah razı olsun dua kuşummmmPinkimmm de pinkimmmbende bugün inşirah süresi okuyacağım.Rabbim gönlündeki güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin. İyikiii doğdunnnn
Bugün gördüm burayi, çok güzel okuduğum günler yazarımburcusami canım burada da birbirimizi motive edelim gel günlük okuduğumuz kuran süre tesbihatları yazıyoruz