- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim hemen indireyimBu uygulamayı indir. Hedeflerim kısmına okunacak zikir, miktarı vs her şeyi ekleyebilirsin.

Bende ezan vakti diye bı uygulama var. İstediğin başlığı oluşturup oradan tesbih olarak çekiyorsun. Kendi hafızasında kalıyor. Ben boncuklara dokunamadan çekince güvenmiyorum onlara elime o toplar değecekben zikirleri aklima geldikce sayisiz yapiyorum zikir matik e not alayim dedim olmadi telefonda notlar bolumude yokmus kagit kaleme kaldim mecbur :)
Seni etiketleyemedim az önceHayırlı kandiller ❤ rabbim sağlıkla huzurla ve sevdiklerimizle her sene bu günleri görmeyi nasip etsin
yo bende zikir matikle yapamiyorumda tesbihlr yazamiyorim bi kenara zikirmatiklere not almak iyi oliyor ne okuyacagimi hatirliyorimBende ezan vakti diye bı uygulama var. İstediğin başlığı oluşturup oradan tesbih olarak çekiyorsun. Kendi hafızasında kalıyor. Ben boncuklara dokunamadan çekince güvenmiyorum onlara elime o toplar değecek
Niye ki acaba. Harflerin arasında boşluk var öyle denedin miSeni etiketleyemedim az önce
Hayırlı kandiller kızlarBu gece kılınacak bir namaz var peşinden hacet secdesi yapılacak kim ne isterse dileyip yapsın inşallah.
Hatırlatma: Bunlar nafile namazlar kazaları olanlar kılmayabilir öncelik kazadır.
Herkesin kendine kalmıştır kılıp kılmaması.
Eki Görüntüle 3197640
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
Kukrim
golgefeslegeni
UcanSupurge
Pinhan
O1deren87
penyez83