Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Bonus Bonus bana yardim et, hatim namazı nasil kılacağım. Tilavet secdesi yazıyor internette kafam karıştı

Bonus Bonus bana yardim et, hatim namazı nasil kılacağım. Tilavet secdesi yazıyor internette kafam karıştı
Hatim namazını bilmiyorum canım secdeler kolay yapılıyor.

Secdeler 9.cüzde başlıyor Kuranın sonuna kadar 14 farklı ayette geçiyor.
Ayetlerin olduğu sayfalarda ayetin hizasında secde yazan şekiller var onlardan anlıyoruz.
Okunduğu anda yapmak en doğrusu aslında ama böyle topluda yapılıyor.

Video ekliyorum bunun gibi yapıcaksın. Namazdaki secdeye gider gibi oturmadan tek secde yapıp kalkıyoruz.
Amenerrasulüde geçen bir yeri okuyup bitiriyoruz.

images

Hatim namazını bilmiyorum canım secdeler kolay yapılıyor.

Secdeler 9.cüzde başlıyor Kuranın sonuna kadar 14 farklı ayette geçiyor.
Ayetlerin olduğu sayfalarda ayetin hizasında secde yazan şekiller var onlardan anlıyoruz.
Okunduğu anda yapmak en doğrusu aslında ama böyle topluda yapılıyor.

Video ekliyorum bunun gibi yapıcaksın. Namazdaki secdeye gider gibi oturmadan tek secde yapıp kalkıyoruz.
Amenerrasulüde geçen bir yeri okuyup bitiriyoruz.

images

Namaz degilde sadece secde var oyleyse. Yarın yine de babamla ananeme de soracagim. Secde den bahseden olmadi okundugu anda yapılacağını.. bilmediğim ne çok şey var, şükürler olsun öğreniyorum. Allah hatalarimi affetsin 😌💗
Kuran da son sayfada sure isim numaralarina kadar olan bütün arapça yazilari okudum şimdi tamamladim

Namaz degilde sadece secde var oyleyse. Yarın yine de babamla ananeme de soracagim. Secde den bahseden olmadi okundugu anda yapılacağını.. bilmediğim ne çok şey var, şükürler olsun öğreniyorum. Allah hatalarimi affetsin 😌💗
Kuran da son sayfada sure isim numaralarina kadar olan bütün arapça yazilari okudum şimdi tamamladim

Hatim hevesindeki coşku buraya kadar geldi büşra Allah daim etsin canım inşallah

🌸Etikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
🌸Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
🌸Yazılmasa da sorun değil sadece isimlerinizle edicem.

🌸Örnek " Nego Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde

2c5e87a012daf48d7681d97701d3aadf.jpg

Nego Nego
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser Efser
JES JES
UcanSupurge UcanSupurge
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili Teneffus Zili
i p e k i p e k
Migrenben Migrenben
Anka Anka
C Calcifer
Aspasiaa Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim Kukrim
Jenna16 Jenna16
Chocolita Chocolita
R rana20
SUHAN SUHAN
Aijoo Aijoo
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz Meybuz
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
Cookiie Cookiie
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM LesaM
hande_buse hande_buse
_ASTRAL_ _ASTRAL_
Lna16 Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Magnifiaque Magnifiaque
Morrmeneksee Morrmeneksee

🌸Etikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
🌸Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
🌸Yazılmasa da sorun değil sadece isimlerinizle edicem inşallah.

🌸Örnek " Nego Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde

Eki Görüntüle 3056394

Nego Nego
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser Efser
JES JES
UcanSupurge UcanSupurge
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili Teneffus Zili
i p e k i p e k
Migrenben Migrenben
Anka Anka
C Calcifer
Aspasiaa Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim Kukrim
Jenna16 Jenna16
Chocolita Chocolita
R rana20
SUHAN SUHAN
Aijoo Aijoo
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz Meybuz
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
Cookiie Cookiie
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM LesaM
hande_buse hande_buse
_ASTRAL_ _ASTRAL_
Lna16 Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Magnifiaque Magnifiaque
Morrmeneksee Morrmeneksee
Canımm Bonuscum gönlümdeki duamı az çok bilirsin 😍 Kolaylıkla sağlıkla hayırlı bir evlat sahibi olabilmek kimsenin evlat hasretiyle imtihan olmamasını ve Rabbimin rızasını kazanmak niyetiyle İsmim Esra:KK36: :KK200:

Son düzenleme:
Bonus Bonus
Banada dua edermisiniz 😞lohusalik depresyonu yaşıyorum galiba bebeklerime tek bakıyorum hiç biseye yetemiyorum
Sağlık sıhhat içinde bebeklerimi buyutebileyim pembe lotusunda dualarini kabul et Allahim derseniz çok sevinirim
Allah hepinizden razı olsun rabbim herkesin dualarini kabul etsin 🤲

Bonus Bonus
Banada dua edermisiniz 😞lohusalik depresyonu yaşıyorum galiba bebeklerime tek bakıyorum hiç biseye yetemiyorum
Sağlık sıhhat içinde bebeklerimi buyutebileyim pembe lotusunda dualarini kabul et Allahim derseniz çok sevinirim
Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım Allahım güç kuvvet versin🌺🤲🏻

Bonus Bonus

Hepimiz geçtik o günlerden canım senin birde ikiz bebek sakın yetişmeye çalışma yetişilmez bu zamanda bu çok normal yetemiyorum diye üzme kendini hiç.

Kimse kalmadı mı yanında?

Hepimiz geçtik o günlerden canım senin birde ikiz bebek sakın yetişmeye çalışma yetişilmez bu zamanda bu çok normal yetemiyorum diye üzme kendini hiç.

Kimse kalmadı mı yanında?
Eşim kaldı 4gun kadar annem babamin ameliyat ve hastane işleri için cok izin aldığı için bana izin alamadi haftasonlari geliyor
Gunduzde kızkardeşim haftada 2_3kez geliyor onunda 2 tane çocuğu var
çoğunluk yanliz bakıyorum oglum kuvozden çıkalı 10gun oluyor uykusuzluk çok yoruyor

X