Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende kılacağım da kızartma yapacağım denk geldi Yetiştiririm inşallahBen 10 rekatı kılıcam inş 20 yi kılamıycam
Dualarınıza bizleri de kat olur mu Allah'ım şimdiden kabul etsin dualarını istekleriniBen 10 rekatı kılıcam inş 20 yi kılamıycam
Balık kızartırken arada yazıyorum şu an kukriş belki görüp kılan olur diye iyi dedin belki yetişiriz gittim benAy bende kılacağım da kızartma yapacağım denk geldi Yetiştiririm inşallah
Reglm bitince baslicam inşallah canım Allah kabul etsinBen geciktim hatırlatmak için kılmak zorunlu değil ama kılınırsa fazileti çok büyük.
Recebin ilk gecesi akşam ve yatsı arası 20 rekatlık bir namaz var 1 fatiha 1 ihlasla kılınıyor.
Ayrıca Recebi şerif namazı var
Birinci 10 gün 10 rekat
İkinci 10 gün 10 rekat
Üçüncü 10 gün 10 rekat
Eki Görüntüle 2998905
@Nego
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
@UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@Saricivcivcikcik
@BereliPenguen
@Onyilsonra_
@N u r
@Buralardutluuugdu
@Anka
@Black Light
@Calcifer
@Aspasiaa
@Ysf42
Kukrim
@Jenna16
deynepnaz
Chocolita
@_HALLEY_
@rana20
@aypare ackerman
@Morm
@SUHAN
Iron Butterfly
@Amazing family
@Busra 17
@sweetgirlcandy
@Tosun Pasa
Çok isterim canım katılırım inşallahSadelikherseydir katılırmısın?
yorgun anneanne abla seni unutmuşum baştan bi göz gezdir sen de katıl
Oku baştan bi göz at olur mu?Çok isterim canım katılırım inşallah
Oku baştan bi göz at olur mu?
Okudum canım günlük bildircez demi okuduklarımizi
AminTamam inşallah canım çok güzel olmuş hayra vesile oluyosunuz Allah razı olsun
Ne güzel düşünmüşsün Bonusum. Ama ben katılamam günlük. Eşim ve oğlum evde, boş vaktim az oluyor, o yüzden düzenli okuma çok zor. Planlı bir şekilde okuyanlara ne mutlu.Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Bir üç aylar daha geldi şükür kavuşturana
Bu mübarek günleri geceleri en güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
Bu başlığı üç aylara özel yaptığımız şeyleri paylaşmak günlük tutmak için açtım hepinizi beklerim
Üç aylar içinde yapılabilecek en kolay ibadet tesbihat.
Herkes dilediği şekilde çekip yazabilir.
Ben buraya sayı koyacağım onuda çekebilirsiniz.
Her gün yasin okumak,
Her gün ihlas okumak,
Üç aylar hatimi,
Üç aylar tesbihi
Oruçlarımız
Kandil etkinlikleri vs. gibi aklınıza üç aylarla ilgili ne gelirse paylaşalım inşallah.
Her gün 1100 tevhide ek ilk orta ve son on gün bu zikirleri çekicez ❤
Kıldım şükürBalık kızartırken arada yazıyorum şu an kukriş belki görüp kılan olur diye iyi dedin belki yetişiriz gittim ben
Allah kabul etsin bizleride katın dualarınıza nolur çok ihtiyacımız varKıldım şükür