Çok güzel bir konu açılmış Allah herkesin duasını ibadetini kabul etsin inşallah
Bende çocuk olması için tedavi görüyorum. Bu durumda hangi duayı okumaliyim fetih süresi yaşım kadar (29 tane) okutsam kimler destek olur 1 kişi 1 tane fetih süresi okuyacak şekilde
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle salih ve saliha evlatlar nasip eylesinÇok güzel bir konu açılmış Allah herkesin duasını ibadetini kabul etsin inşallah
Bende çocuk olması için tedavi görüyorum. Bu durumda hangi duayı okumaliyim fetih süresi yaşım kadar (29 tane) okutsam kimler destek olur 1 kişi 1 tane fetih süresi okuyacak şekilde
Okuyacak olursanız ben yardımcı olurumÇok güzel bir konu açılmış Allah herkesin duasını ibadetini kabul etsin inşallah
Cuma suresi dilek için bilmiyorum ama cuma okunan bir dua varCuma günü sela ile ezan arasında cuma süresi Dilek için nasıl okunacak bilen var mı
Sağol canım