Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin Gönülcüm ben de çıkarayım iyi olurHaftasonu sakinliği
Bonus gene defterimi çıkardım
Hafta içi de her gün düzenli bi şekilde olmaya gayret edicem inşallah
Sabah namazı sonrası
1 cüz️
Yasini Şerif️
Tebareke suresi️
Nebe suresi okudum ️
Rabbim kabul etsin
Amin hepimizinkiniAllah kabul etsin Gönülcüm ben de çıkarayım iyi olur
Amin hepimizinkini
Ramazanı Şerif ayımız bambaşka idi..
Onun birazını bile düzene oturtsak süper olacak
Evet ben de pek iş yok bu ara ama size maşallah tebarekallah özellikle penyez83 ablam maşallah hiç bırakmadı AslındaŞükür baya düzene oturttum arada bazı günler atlasam da genelde yapıyorum.
Burda birlikte yazmak da iyi oldu yapamadığım zamanlar penyezi okumak seni okumak iyi geliyordu.
Birileri bir yerlerde zorluklara aksiliklere rağmen maneviyatına tutunuyor bu güç veren bir şey
Defterinize neler yazıyorsunuz görmek isterim :)Allah kabul etsin Gönülcüm ben de çıkarayım iyi olur
Evet ben de pek iş yok bu ara ama size maşallah tebarekallah özellikle penyez83 ablam maşallah hiç bırakmadı Aslında
Bende sürekli Kuranı kerimle meşgulüm elhamdülillah öğrencilerimle bireysel ilgileniyorum eve gelince de yemek vs derken kendime vakit kalmıyor kendi manevi saatim de olsun istiyorum sabah namazı sonrası çat pat gitti ama bu hafta sizin gibi düzgün gitsin istiyorum Rabbim imkan versin inşallah
Buraya yazdıklarımız gibi ne olursaDefterinize neler yazıyorsunuz görmek isterim :)
Gönülüm sen zaten ilim içerisindesin MaaşaAllah Rabbim daim eylesin son nefesine kadarEvet ben de pek iş yok bu ara ama size maşallah tebarekallah özellikle penyez83 ablam maşallah hiç bırakmadı Aslında
Bende sürekli Kuranı kerimle meşgulüm elhamdülillah öğrencilerimle bireysel ilgileniyorum eve gelince de yemek vs derken kendime vakit kalmıyor kendi manevi saatim de olsun istiyorum sabah namazı sonrası çat pat gitti ama bu hafta sizin gibi düzgün gitsin istiyorum Rabbim imkan versin inşallah
Beni de dua gruplarına etiketler misin ablaGönülüm sen zaten ilim içerisindesin MaaşaAllah Rabbim daim eylesin son nefesine kadar
üye olduğumdan beri dua gruplarında varım. Her gün okumak artık alışkanlık oldu ve çok faydasını görüyorum Elhamdülillah. Regli döneminde bile ben, sabahları erken kalkar, seher vaktinde okumaları yaparım ki düzenim bozulmasın diye.
Gayret ediyorum gönülüm heybemize Allah rızası için ne koyarsak onu götüreceğiz ebedi dünyaya
Dua grubundaki, manevi dostlar ile birbirimize motive olduğumuzu düşünüyorum. Ne zaman düşer gibi olsam Bonus bonusumm ya bir söz yazar yada etiket yapar hemen kendime gelirim.
Allah razı olsun okumaya teşvik eden, dua kardeşlerimizden
B
Beni de dua gruplarına etiketler misin abla
Ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne bu sayfayı çok beğendim Allah razı olsun hepinizden çok güzel teşvik ediyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕
KIZLAAAAARRRRRR BURADAN DEVAM EDİYORUZ UMARIM BAŞLIĞI BEĞENİRSİNİZ. 1 - @Teach_ / MERYEM 2 - @ShiningLife / GAMZE 3 - @duayamuhtaciz 4 - @Btlaydnz23 / DEMET 5 - @Aktif Lora / AYŞE 6 – Kadriye kızı Gülçin 7 - @Asiltutku annesi / NESİBE 8 - @RedGirl / nick ile 9- @Calcifer / nick ile...www.kadinlarkulubu.com
Dua grubuna yazdığında not aldım adını canım nasip olursa devam eden 46 kişilik listemiz haftaya cuma günü bitecek. Yeni liste başlarken etiket edeceğim