Günlük rutinlerimize eklemek için öneri verin hepiniz.
Hepsini yapamasak da bazılarını kesin yapmak lazım.
Sabah akşam Subhanallahi Ve Bihamdimi şart olmalı o kadar önemli
Sabah akşam Bismillahillezi duası 3 kere
Estağfurullah
Yatmadan 21 besmele
Yatmadan 33 Subhanallah 33 Elhamdülillah 34 Allahu ekber
Her gün Seyyidül İstiğfar duasını okumak
Zenginlik maddi sıkıntı görmemek için her akşam Vakıa suresi okumak
Kabrimiz için her akşam Mülk suresi okumak
Namazların peşinden okunan yerler var Kurandan bildiğimiz kadarıyla onları okumak
Aklıma geldikçe yazarım
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
UcanSupurge
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Çok güzel bi liste olmuş en önemli zikirler
Buna ek Nafile namazlar ve günlük yasini Şerif ve düzenli hatmi Şerif olabilir
Esmaul hüsna yi da ekleyebiliriz
Dün o kadar çok yoğundum ki girmeye fırsatım olmadı başlığımız çok güzel olmuş böyle olunca bir şekilde sorumlu hissediyorsun daha çok yapmak istiyorsun BonusummmGünlük rutinlerimize eklemek için öneri verin hepiniz.
Hepsini yapamasak da bazılarını kesin yapmak lazım.
Sabah akşam Subhanallahi Ve Bihamdimi şart olmalı o kadar önemli
Sabah akşam Bismillahillezi duası 3 kere
Estağfurullah
Yatmadan 21 besmele
Yatmadan 33 Subhanallah 33 Elhamdülillah 34 Allahu ekber
Her gün Seyyidül İstiğfar duasını okumak
Zenginlik maddi sıkıntı görmemek için her akşam Vakıa suresi okumak
Kabrimiz için her akşam Mülk suresi okumak
Namazların peşinden okunan yerler var Kurandan bildiğimiz kadarıyla onları okumak
Aklıma geldikçe yazarım
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
UcanSupurge
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Bu ne demek Bonus?Kendi esmamızı öğrenip onu günlüğe ekleyebiliriz
Kendi esmamızı öğrenip onu günlüğe ekleyebiliriz
Bende soracaktım sonra kendi kendime dedim ki okuyunca kendimizi iyi hissettiğimiz esma yı kastetti diye düşündüm. Ben Ya Vekil esmasını her daim sayısız okurum. Çok rahatlarım iyi hissederim kendimi.Bu ne demek Bonus?
A evet bu manada olabilir.Bende soracaktım sonra kendi kendime dedim ki okuyunca kendimizi iyi hissettiğimiz esma yı kastetti diye düşündüm. Ben Ya Vekil esmasını her daim sayısız okurum. Çok rahatlarım iyi hissederim kendimi.
( gerçi okudum çok esma da var )
Her gün farklı esma da okunabilir. Mesela bu gün Ya Allah okursun yarın Ya Rahman gibi gibiA evet bu manada olabilir.
Subhanallahi ve bi hamdihi çok seviyorum ama kendi esmam ne olsun acaba, birkaç tane var, seçeyim
Güzel plan oldu amaHer gün farklı esma da okunabilir. Mesela bu gün Ya Allah okursun yarın Ya Rahman gibi gibi
Yada haftalık okunur. Böylelikle 99 Esma-ül-hüsna hepsi okunmuş olur. Belki ezber de yapılır
Bak sana yazarken kendim de plan yapmış oldum
Adının esması penyezim ebcet değerine göreBende soracaktım sonra kendi kendime dedim ki okuyunca kendimizi iyi hissettiğimiz esma yı kastetti diye düşündüm. Ben Ya Vekil esmasını her daim sayısız okurum. Çok rahatlarım iyi hissederim kendimi.
( gerçi okudum çok esma da var )
Aaa bilmiyordum nasıl bulucaz esmamızıAdının esması penyezim ebcet değerine göre
Gogula sor bakim bir yöntem kendi ismindeki harflerin değeri toplanıyor bir yöntemde anne ismiyle kendi ismi toplanıyorAaa bilmiyordum nasıl bulucaz esmamızı
Bende bilmiyordum öğrenmiş oldumGogula sor bakim bir yöntem kendi ismindeki harflerin değeri toplanıyor bir yöntemde anne ismiyle kendi ismi toplanıyor
Benim iki ismim var iki esma demek ağır olurmu ki BonuscumAdının esması penyezim ebcet değerine göre