30 Ramazan-ı Şerif
1 Yasin Cenab-ı Hakk'a emanet olmak niyetiyle
1 Yasin ölmüşlerimizin ruhuna
1.000 İhlas
400 Estağfirullah El Azim
1.000 La İlahe İllallah Muhammedürrasulullah
250 Salavat
100 Son ongün zikri
Sayısız "Şahadet"
Sayısız "Estağfurullah ellezi la ilahe illa hu el hayyel gayyum ve etübü ileyh" "Allahümme inni eselükel cenneh ve euzubike minnannar "
Sabah Akşam 100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim
Sayısız "İlahi ente maksudi ve rızake matlubi"
Sayısız "Allahümme inneke afüvvün kerimün tuhibbül afve fağfü anni"
500 Fetih süresi ilk ayeti (Filistin)
500 Ya Hafız (Filistin)
100 Hasbünallahü ve ni'me'l-vekîl
100 La hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim
100 La ilâhe illallâhül melikül hakkul mübin
100 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
100 La ilahe illallahü vahdehu lâ şerîkeleh Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey’in Kadir
30.gece teravih namazı
30.gece namazı
Kuşluk namazı
Vakit namazları ve her vakit sonrası kaza namazı
Tövbe namazı
RABBİM cümlemizin oruçlarını, ibadetlerini, hatimlerini, dualarını, hayır ve hasenetlarımızı kabul ve makbul eylesin aminn
Bonus bonusum canım benim hakkını helal et 3 ay boyunca ne güzel paylaşımlar yaptın. Hep dualarımda yer aldın. RABBİM de senden razı olsun aminnn ALLAH senin ve cümlemizin dualarını hayırlısıyla, afiyetle, kolay ve selametli olmasını, nasip etsin aminnnn
Her günümüz 3 aylar feyzinde devam etmesi umuduyla, şimdidenbayramınız mübarek olsun selam ve dua ile Allah a emanet olun canlar
Gönülcüm benim de aklımda devam ettirmekGerçekten benim için de çok güzel oldu Allah hepinizden razı olsun vesile olan saygıdeğerBonus Çok teşekkür ederiz her şey için, hakkını helal et ve günlük rutin ibadetler için de devam etsek bitmese ne güzel olur
Hep bi düzen kayardi diğer ayarla nazaran bu şekilde yazarak yapmak beni hem teşvik etti hemde düzenli bir şekilde yapmama vesile oldu Rabbim bir sonra ki 3 Aylara da kavuşmayı nasip etsin
Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun
Allah razı olsun Bonuss devam edeceğim inşallah hep birlikte oluruz çok güzel oluyor gerçekten vesile oldun hepimize emeklerine sağlıkHepinizin bayramı tekrar mübarek olsun
Beni burda yalnız bırakmadınız giremediğim zamanlarda boş kalmadı sayfalar bunun için hepinize çok teşekkür ederim
Allah razı olsun hepimizden ve hakkıyla yapmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 3413867
Özelliklepenyez83 MssPARE aysen- Gonulmeyvesi sizler birlikte götürdünüz ayşen senle hiç muhabbetimiz yoktu ona rağmen düzenli geldin her zaman gel inşallah
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
K Kitapkontesi
UcanSupurge
sweetgirlcandy
Mthn83
bir civciv annesi
aysen-
Hayalkuran
memurhanim
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Çok sağol bonusum katılım sağlayamadım çoğunlukla ama günlük girip okumak bende bugün bu duayı da edeyim dememe vesile oldun Allah razı olsunHepinizin bayramı tekrar mübarek olsun
Beni burda yalnız bırakmadınız giremediğim zamanlarda boş kalmadı sayfalar bunun için hepinize çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3413867
Özelliklepenyez83 MssPARE aysen- Gonulmeyvesi sizler birlikte götürdünüz ayşen senle hiç muhabbetimiz yoktu ona rağmen düzenli geldin her zaman gel inşallah
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
K Kitapkontesi
UcanSupurge
sweetgirlcandy
Mthn83
bir civciv annesi
aysen-
Hayalkuran
memurhanim
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Düzen topiğimize de bekleriz ayşenAllah razı olsun Bonuss devam edeceğim inşallah hep birlikte oluruz çok güzel oluyor gerçekten vesile oldun hepimize emeklerine sağlık
Ayy güzel ablacım beniimm Allah razı olsun ben de iyi ki tanıdım seni hep örnek oldun bana güzel yüreğinden öperimaysen- güzel kardeşim dua topiklerinde, Hatim topiğinde ve burda vardın iyiki tanımışım kalbini sevdiğim güzellik
Ben istediğim gibi gelemedimHepinizin bayramı tekrar mübarek olsun
Eki Görüntüle 3413867
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
K Kitapkontesi
UcanSupurge
sweetgirlcandy
Mthn83
bir civciv annesi
aysen-
Hayalkuran
memurhanim
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Bonuscum canım benim kendi topiklerim dışında burda olmaya gayret ettim ...hafta sonları biliyorsun yoğunum diğer günler dualarla tesbihatlarla birlikte olduk Rabbim kabul etsinHepinizin bayramı tekrar mübarek olsun
Eki Görüntüle 3413867
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
K Kitapkontesi
UcanSupurge