- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
Hamdolsun,daha iyiyim,sağolasınBugün aklıma geldin leylifer korana hastaları için okuyoduk ya bi ara ne iyi oldu gelmişsin. Geçmiş olsun kolay geçiyodur inşallah
Eki Görüntüle 2999802
Rabbim tuttuğunuz oruçları ettiğiniz dualarınızı kabul etsin inşallah ben de bugün bu dualarımı yaptım.Allah kabul etsin. Benim gibi evlat hasreti çeken kim varsa üç ayların yüzü suyuna Hürmetine bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın Amiinn
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
111 salavat
İlk 10 gün zikri 100
1000 ya Rahman
100 defa estağfurullah
100 defa Sübhânallâhil Hayyil Kâyyûm
1100 defa kelime-i tevhid
100 muhammedurrasullah
Yasin suresi
Mülk süresi
Kuranı Kerim
Cevşen ve bölümleri
Risale-i Nur (Kur'an tefsiri)
Namaz tesbihatlari
Yarında orucum inşallah Allah kabul etsin hepimizinkini
16 sayfa kuran
5 sayfa tefsir
100 estagfurullah
100 ilk on gun zikri
150 Salavat
1100 Kelime i tevhit
100 Ihlas
Bugunku hasılat Cok sukur
Bugün
100 defa estağfurullah ✔
100 defa Sübhânallâhil Hayyil Kâyyûm ✔
100 defa Kelime-i Tevhid✔
100 defa Salavat✔
En az 5 sayfa tefsir okuma.✔
En az 5 sayfa ilmihal okuma.✔
Ahlaki hastalıklar kitabından 3 konu okuma. ✔
Siyer derslerine devam.✔
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
İlk 10 gün zikri
Ben bugun katildigim okuma grubunu bitirdim çok şükür. Vakia ve fetih suresi okudum. Namazlarimi kıldım. Tesbihlere baslayamadim inşallah artık onlara onem vericem
Selamün Aleyküm,bende oruca niyetliyim ve bunları tamamladım
Allah kabul olanlardan eylesin ibadetimizi duamızı
Eki Görüntüle 2999414
Tanam bonbonum yarın alayım o zaman burda bir yer var bulurum inşallahSayısız çeksende olur jesim ama büşraya dedim zikirmatik bulundur sende onunla çekmek size daha kolay olur ağladımı durmadımı koyarsın kenara sonra kaldığın yerden devam
Şuan dua ettim sana canım benimEki Görüntüle 2999802
Rabbim tuttuğunuz oruçları ettiğiniz dualarınızı kabul etsin inşallah ben de bugün bu dualarımı yaptım.Allah kabul etsin. Benim gibi evlat hasreti çeken kim varsa üç ayların yüzü suyuna Hürmetine bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın Amiinn
Rabbim sana, isteyen herkese ve zeynebe de versin inşallahEki Görüntüle 2999802
Canımm Jesiimm Allah razı olsunnnŞuan dua ettim sana canım benim
Aminn canımm inşAllahRabbim sana, isteyen herkese ve zeynebe de versin inşallah
Eki Görüntüle 2999802
Anneciğinizin makamı cennet olsun inşAllahRabbim tez zamanda Hayırlı evlat nasip etsin cnm.. Rahmetli annem benim için çok dua etmiş..
"La ilahe illa ente subhaneke inni kuntü minezzalimin " Duasından bilirim seni derdi hep.. Senelerce de böyle bebiş isteyen herkese öğretti Hz yunus un duasını.. Rabbim neylerse güzel eyler inşallah senin de gönlüne göre verir. Hayırlı kandiller