Ezberde mi senin? Yeni mi ezberliyceksin?Allah kabul etsin kuzum. Unutulmaz mı tabiki unutuyor insan
Bonus bende bugun kuranimi annemden alcam. Baslarda yavas okudugum icin fazla okuyamam ama belki bayrama bir hatim yaparım diye umut ediyorum. Tefsir ve meal aynı şey mi? Bugun yasin kitapcigindan fetih suresi mealini okudum kafami karistirdi biraz. Sence hem meal hem kuran okurken iyi olur mu ikisi fazla gelir mi
Bir kısmı ezberde bonusum ama çoğunu yeni ezberleyeceğim ne yazıkki.Ezberde mi senin? Yeni mi ezberliyceksin?
Reglden yapabiliyor muyum acaba ihlas suresi dışındaHer gün ve 10 ar günlük çekilecek zikirler ilk mesajda var unutup bakmak isteyen olursa diye.
Günlük hatırlatma yapıcam inşallah
Zorunlu değil herkes yapabildiği kadar yapıcak. 10 tane söylesek bile kardayız
Her gün 100 estağfurullah ( 1000 de olabilir herkes gücüne göre)
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
İlk 10 gün zikri
Eki Görüntüle 2999225
Nego
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
@UcanSupurge
golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@Saricivcivcikcik
BereliPenguen
@Onyilsonra_
@N u r
@Buralardutluuugdu
@Anka
Black Light
@Calcifer
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Kukrim
@Jenna16
Chocolita
@_HALLEY_
@rana20
@aypare ackerman
@Morm
@SUHAN
@pokemonn1
@Amazing family
Aijoo
@sweetgirlcandy
@Mehfam
@tiniminihaniim
@Amanita
@Assos32
Sadelikherseydir
@yorgun anneanne
Tesbihlerimi çekiyorum Allah kabul etsinAllah razı olsun salavat eklememişim onu ve Ya Allah ekliyorum günlük okumaya
Tamam o zaman bende araştırayımAynı şey değil canım. Meal ayetin kelime anlamı gibi düşün. Tefsirde mana var yorumlama var.
En doğrusu tefsir okumak. Ama mealde okunur. Biz tefsir uygulamaları indirdik benim de elimde yok ordan okuycam inşallah.
Kuranını al bayrama mutlaka biter
Aynen sure dışında reglken okunduğu için hiç ara verilmeden okunabiliyorReglden yapabiliyor muyum acaba ihlas suresi dışında
Ellerine sağlık, bende katılırım uygun olursaMerhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Bir üç aylar daha geldi şükür kavuşturana
Bu mübarek günleri geceleri en güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
Bu başlığı üç aylara özel yaptığımız şeyleri paylaşmak günlük tutmak için açtım hepinizi beklerim
Üç aylar içinde yapılabilecek en kolay ibadet tesbihat.
Herkes dilediği şekilde çekip yazabilir.
Ben buraya sayı koyacağım onuda çekebilirsiniz.
Her gün yasin okumak,
Her gün ihlas okumak,
Üç aylar hatimi,
Üç aylar tesbihi
Oruçlarımız
Kandil etkinlikleri vs. gibi aklınıza üç aylarla ilgili ne gelirse paylaşalım inşallah.
Her gün 100 estağfurullah ( 1000 de olabilir herkes gücüne göre)
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
111 salavat
İlk 10 gün zikri
Eki Görüntüle 2999221
Üç aylarımız hayırlı olsunRabbim layıkıyla ramazana eriştirsin
Elimden geldiğince konuyu takip edeceğim.
Oruç tutmaya cesaret edemedim (covidim malesef)
Ama bugün hatim başladım
Recep ayı zikirlerine de başladım inşallah düzenli devam edebilirim
Dün yatsı sonrası nafile namazını da kılmıştım
Allah kabul etsin cümlenizin ibadetlerini
Beni de etiketleyin zahmet olmazsa
Bir kısmı ezberde bonusum ama çoğunu yeni ezberleyeceğim ne yazıkki.
Bir açıdan iyi diyorum çünkü Türkçe okuyup ezberlediğimi sonradan düzeltmek zor oluyor ama sıfırdan ezberi güzel yerden dinleyip yapınca doğrusunu öğrenmek daha kolay oluyor. Hatama iyi yönden bakmaya çalışıyorum işte diyeyim.
Ben bugun katildigim okuma grubunu bitirdim çok şükür. Vakia ve fetih suresi okudum. Namazlarimi kıldım. Tesbihlere baslayamadim inşallah artık onlara onem vericem