Bebek Beslenmesi mamalarda melamin tehlikesi..mutlaka okuyun :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
dün star tv de ünlü bir onkolog bebek mamalarında 1 gr melamin maddesi bulunduğunu bunun da uzun dönem kullanıldığında böbrek yetmezliğine neden olduğunu ve dünyada bu yüzden 6 bebeğin öldüğünü 300 bebeğin etkilendiğini söledi..bugün elim titreyerek yedirdim çok üzügünüm çok başka çare de bulamıyorum lütfen herkes duyarlı olsun ilgililer harekete geçsin bu konuda..

hiç şaşırmadım...bebek mamalarından tut yediğimiz herşeyin içinde bir sürü katkı var.İnsan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay işte...

Bana hastaneden sadece Milupa önermişlerdi sütüm gelmediği için. Şimdi bunda da melamin yoksa bile ben endişeliyim bebeğim için, daha küçücük. İnsan sağlığı ne kadar önemsiz bu ülkede malesef ki sütüm gelmedi. Gelse de zaten onda da neyi doğal yiyoruz ki bebeğe ne geçsin.

Back