- 12 Şubat 2015
- 6.481
- 15.659
-
- Konu Sahibi Uyuyan Adamdan Nefret
kapıda odemesı var mı n11 ınFace de çıkan reklamlara çok güvenme.Benim bi arkadaş bi tanesine tıklayım Michael K. Bi çanta almıştı , dolandırılmıştı.
Ali de çin malları yani 1 milyoncular gibi düşün.
Mama yı da hiç duymadım.Bence risk almayın.N11 güzel site bence.
O sitenin adıda bayağı enteresanSimdi bir site ismi yazacam ya bilemedim
Ali ... diye daha geniş kullanıcıya sahip ve güvenilir olan yerden alışveriş yapmanı tavsiye ederim canım çünkü yazdığını ilk defa duydum ve online alışveriş siteleri ile bayağı haşır neşirim
İnternette alışveriş yapmadığım site çok nadirdir, kimselerin adını duymadığı sitelerden bile alışveriş yapmışlığım vardır ama mamayı ilk kez duyuyorum. Aliexpressi öneririm. Ben güvenle alışveriş yaptım.
Bende çok yaptım. Hatta bikez son dakika sitenin batmasıyla bişeyin parasını indiregandi yapmışlıkları bile vardırFace de çıkan reklamlara çok güvenme.Benim bi arkadaş bi tanesine tıklayım Michael K. Bi çanta almıştı , dolandırılmıştı.
Ali de çin malları yani 1 milyoncular gibi düşün.
Mama yı da hiç duymadım.Bence risk almayın.N11 güzel site bence.
AynenO sitenin adıda bayağı enteresan
Ohh çok şükür sonunda deneyeb bir babayiğitKapıda ödemeyi bilmiyorum.Kartla almıştım bişeyler bikaç kez.Memnun kalmıştım.
Ohh çok şükür sonunda deneyeb bir babayiğit
Saol canım madem geliyo gerçektende denicem kesin.
Bu akşam alışveriş time
Ohh çok şükür sonunda deneyeb bir babayiğit
Saol canım madem geliyo gerçektende denicem kesin.
Bu akşam alışveriş time
Benimde hatlar gitti galibaCanım n11 için yazmıştım.Alıntı yapamamışım.Yanlış anlama olmasın.Bir bayan soru sormuştu.Tekrar düzenleyim kimse yanlış anlamasın.Kusuruma bakma
bendeee
Aynen
Anneler üzerine genelde o yüzden mama galiba. Başka bişey düşünmek istemiyorum
Pes ettim bende almıyorumN11 den kardesım bısr almstı galıba sorunsuz geldı
Şuan beni düşündürdün ama
Pes ettim bende almıyorum
Bi duyan çıkana kadar bekleyeceğim benitamKımse duymamıs belkı cıkar bır duyan mami
Valla hangi dilde mama bilmiyorumyurt dışındada kullanılan bi site. Hatta tedarik süresi 20 gün 1 ay falan.
Çok enteresan şeyler var ilk defa gördüğüm şeyler bile var ve uygunlar.
Bende hep öyle yapardım niye aklıma gelmediki ya haklısın. Tşk ederim.Sitenin adini arama motoruna yazip sikayetvar yaz yanina da. Kullanici sikayetlerinin oldugu bi site. Ben biyerden emin olamayinca oyle bakiyorum.