Mama…

Guls_tscl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
65
20
35
Merhaba.
Hanımlar aranızda BEBEVİT 1 bebek sütü kullanan var mı?
Aptamil 1 den sonra bebevite geçtik (Aptamilin içerdiği şeker oranı yüksekliği sebebiyle) Bebişin kaka renginde değişme oldu (koyu yeşil) sonrasında toparladı ama şimdi de fazla kusuyor
Mama ile bağdaştırdım
Yardımcı olabilecek var mı ?
Hipp ve Sma hakkında düşünceleriniz neler ayrıca
Sevgiler

Kuzum maması beyaz veya kanlı, siyahımsı olmadıkça hepsi normal. Yeşil kaka hele çok çok normal. Mama alan cocukların coğunun kaka rengidir… mama kusma yapmaması lazım ama. Skt tarihi, tadı, kokusu falan normal değil mi ? Bozuk olmasın da

Fazlaca kusması normal değil,fazla geleni çıkartabilir ama ara sıra oda bence az bişey, yukarıda arkadaşın dediği gibi skt,kokusu falan dikkat edin veyahut reflü olabilir mi doktorunuza mutlaka danışın, reflü de kusma yapıyor ona özel mamalar var,Hipp organic combiotic kullandık biz 9 aya kadar biz çok memnun kaldık,sma kabız yapmıştı mesela ama her bebekte degisiyor bu mama durumları mutlaka reflüyü de danışın doktoruna

Kuzum maması beyaz veya kanlı, siyahımsı olmadıkça hepsi normal. Yeşil kaka hele çok çok normal. Mama alan cocukların coğunun kaka rengidir… mama kusma yapmaması lazım ama. Skt tarihi, tadı, kokusu falan normal değil mi ? Bozuk olmasın da
Fazlaca kusması normal değil,fazla geleni çıkartabilir ama ara sıra oda bence az bişey, yukarıda arkadaşın dediği gibi skt,kokusu falan dikkat edin veyahut reflü olabilir mi doktorunuza mutlaka danışın, reflü de kusma yapıyor ona özel mamalar var,Hipp organic combiotic kullandık biz 9 aya kadar biz çok memnun kaldık,sma kabız yapmıştı mesela ama her bebekte degisiyor bu mama durumları mutlaka reflüyü de danışın doktoruna
Yanıt için teşekkürler hanımlar.
Benim de aklımda reflüden başka bir şey yok olul gibi kusuyor çünkü…
Mamanın son kullanma tarihi 2026 fakat kokusu ve tadı bir tuhaf.(BEBEVİT)
Onu da içeriğine bağlıyorum.
En kısa zamanda doktora götüreceğim
Hipp deneyeceğiz bakalım nasıl olacak 🙄

Merhaba.
Hanımlar aranızda BEBEVİT 1 bebek sütü kullanan var mı?
Aptamil 1 den sonra bebevite geçtik (Aptamilin içerdiği şeker oranı yüksekliği sebebiyle) Bebişin kaka renginde değişme oldu (koyu yeşil) sonrasında toparladı ama şimdi de fazla kusuyor
Mama ile bağdaştırdım
Yardımcı olabilecek var mı ?
Hipp ve Sma hakkında düşünceleriniz neler ayrıca
Sevgiler
Merhaba, bebegim beni emmedi meme reddi yaşadık ve dolayısıyla mama konusunda çok araştırmak zorunda kaldım ve cogu mamayi deneme amacli kullandik. Icerigi kesinlikle en iyi olan evolvia, bebeğiniz de içerse gözü kapalı onu alın. Hipp in içinde palm yagi var mümkünse yaklaşmayın. Sma da kabız yapıyor bence.

Reflu olsa aptamilde de kusma yapardı ama. Benim kızım 1 yasına geldi. Doğdugundan beri reflusu geçmedi. Bahsedilen reflu mamalarını ben kullanıyorum… reflulu bebek her mamada kusar fark etmez kusması. İstisnasız hepsinde kusar. Yer, arkadan keyfi kaçar. Midesi ağrır çünkü rahatsız olur bebiş. Keyfi kaçar huysuzlanır yani… bebevitteki bir şey onun midesine iyi gelmememiş olabilir bence

Reflu olsa aptamilde de kusma yapardı ama. Benim kızım 1 yasına geldi. Doğdugundan beri reflusu geçmedi. Bahsedilen reflu mamalarını ben kullanıyorum… reflulu bebek her mamada kusar fark etmez kusması. İstisnasız hepsinde kusar. Yer, arkadan keyfi kaçar. Midesi ağrır çünkü rahatsız olur bebiş. Keyfi kaçar huysuzlanır yani… bebevitteki bir şey onun midesine iyi gelmememiş olabilir bence
Aptamilde de kusuyordu mamadan sonra yarım saate yakın dik tutarak biraz rahatlatıyorum

Benim kizim hipp organic combioticle buyudu fena kabiz yapiyordu

Benim bebe doğdu yeşil yapmaya başladı 2.5 yaşında daha yeni yeşil geçti 😂 bebivita mı dediğiniz duymadım şimdi baktım da.

Evolvia ile başladık kabız oldu. Sonra baby goat içti 4 aya kadar. Mama reddi olunca değiştirdim sma kullandık mamayı bırakana kadar

Aptamilde de kusuyorsa mama ile ilgili sorun olduğunu sanmıyorum. Reflü olabilir arkadaşların dediği gibi

X