- Konu Sahibi Maskeli_balon
Kızlar korktuğum başıma geldi, süt artar diye çabalarım bitmemişti, yazmıştım birçok yerdede fakat geçen hafta itibariyle sütüm bollaştı bu bir mucize dedim çünkü en son 10ml. bile çıkmıyordu,, hemen bebişi emzirmeye kalktım, mememi alır almaz benimki öğürmeye başladı, kabul etmedi =(( bu seferde şanssızlık bu ya süt geldi bebiş kıyameti koparıyor, başlıyor öğürmeye mecburi kestim gibi birşey artık.. Allah'ın takdiri ne diyim =/ Allahtan önümüzdeki ay ek gıdalar başlıyor.
hep bi umut öf pöf..sağıpta koy biberona içsin napıcaksın canımcım nasip..benim gögüslerim öyle korkunç olmuştuki kimse bakamıyodu.içi gidiyodu bebek görmeye gelenlerin..o yaralı iltihaplı haliyle ağlaya ağlaya duvarları yumruklayarak süt sağdım.psikolojım alt üst oldu.buna rağmen bi allahın kulu demediki kızım sen delimisin bıraksana kendine gel canına yazık diye!çıldırıyorum aklıma geldikçe.hayattan kopmuştum bebeğimin en sevimli ufacık minicik hallerinin tadını çıkarmak yerine,hayatı zindan ettim.eşim bile ağlıyodu benimle...neymiş anne sütüymüş..varsın olmasın hatırladıkça sinirim bozuluyo.vardı da ne oldu?yine emziremedim.ikinci bebeğimde aynı şey başıma gelsin varya ahdım olsun ağzını açanın ağzını yırtıcam o derece doluyum yani :) günlerce uyumadım..kim anladıki halimden?anca çok bilmiş gibi konuştular tepemde..