mesala canim ben simdi subat anneleri topigindeyim.
.ortalama bebeklerimiz 2 veya 2,5 aylik
bi arkadasimiz calismaya baslayacagi icin doktor 3 sat icinde 150 cc süt icmeli ona göre buzdolabina süt birak demis....
simdi hesap yapabilirsin sütün yetiyomu yetmiyomu diye...bide senin kuzun masallah 4,5 aylik olmus bence onun ihtiyaci daha fazla olur büyük ihtimal...
bide kac kilo almis az dedigin ay..:26:bide huzursuzmu cok agliyomu onlardanda anlayabilirsin doyup doymadiginii
benim oglum daha 2,5 aylik oldugu halde mesala uykudanmi uyandi nekadar ictigini görmek icin sagip veriyorum.....80 cc iciyo
bi saat sonra 50 cc ne iciyo...yani nerdeyse iki saat icinde 120veya 130 cc süt iciyo..
bence huzursuz ne degilse cok takma kafana..pompanin sagdiginin iki katini bebek cekermis ...mesala ben doydugundan emindim cünkü sütüm baya var.buzdolabina da koyuyorum..bi ara oglum nasi olduysa iki hafta sadece 40 gr almisti...
kaynanada bakma azilari gercekten moral bozmakta sinir etmekte usta...yemek icmekten önce en önemlisi moral huzur..ben bi gün boyunca biseye canim cok sikilmisti.. gece normalde baya sagardim bi baktim iki memeden sadece 20 cc cikmisti sok olmustum..geri ertesi gün toparladim kendimi ayni coklukla gelmeye baslamisti sütüm....