- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- Konu Sahibi pastanedekikiz
Maşallah 1 kez uyanıyorsa süper Benimki 11 aylık emziriyorum en fazla 3 saatte bir uyanıyor. Daha çok 2 saatte bir uyanıyor.Saat başı uyandığı da çok oluyor. 6. aydan beri siş çıkarıyor uyku düzeninin olmamasında prş oeşe diş çıkarma döneminin etkisi de olabilir.Odasını ayırdınız mı yani uykuya etkisi oluyor mu merak ettim.Yatmadan once emziriyorum ben zaten emerken uyuyakaliyor. Bir ara oncesinde mama vereyim dedim. Verdim de ama bu sefer doydu meme emmedi. Emmeyince uyuyamadi. Simdi gecede 1 kere uyaniyor. Yani 7de yatiriyorum 12de emmek icin uyaniyor sonra sabah 6-7ye kadar uyuyor. O tek emmeyi de yapmayip deliksiz uyusa daha iyi aslinda ama basaramadik. Acaba diyorum son ara ogununu siyez unlu veya irmikli muhallebi mi hazirlasam mama ile. Meyve de karistirirsam belki yer. Muhallebi falan hic yediremedim cunku.
bebek mama ile de buyur meme ile de elbette. Tercih eden veya sutu olmayan illaki mama verebilir. Ama anne sutu varken sonuna kadar her kapiyi zorlamak lazim mama vermemek adina. Bu da benim gorusum tabi sadece