ben hem emziriyorum hem mama veriyorum ama sütüm az benden az emiyo sağdığımda en fazla 30 çıkıyo..mamayıda 3 saatte bir 100 cc içiyo bazen 70 de falan bırakıyo ama
benim oglum günde bir yada iiki defa beni emiyor.diğer ögunler hep mama veriyorum.bi içişte 120 rahat bitiyor.bazen 150 cc veriyorum biraz obur sanırım:))
Bende hem emzırıp hem mama verıyorum..
gecelerı sadece emzırıyorum gunduzlerıde
mama verıyorum 60cc ıcıyo 90cc ıcıyo suan
bakalım 120 olacak sanırım bu gıdısle..bu arada
hangı marka mama kullanıyorsunuz benımki aptamil 1 ıcıyo
heh bende bu konuyu açmaya çalışyodum geçengün sayfa kitlendi
çok iyi etmişin sen
benim oğlum sadece mama yiyyo 2.5-3 satte 100 cc veriyorum ama yetmiyo sanırım fazla versemmi diye düşünüyodum sanırım vermem gerek doymuyor çünkü
bende aptamil1 veriyorum
bende ağırlıklı mama veriyorum sütüm çok azaldı günde anca 50 cc çıkıyo.
mamayıda 120 cc veriyorum.
hiliba benimkide bazen yatıyo o mamayı 2 saat bekletiyorum eğer uyanırsa tekrar veriyorum 2 saati geçersede döküyorum.
mamanin uzerinde yazmio mu ne kadar surede tuketilmesi gerektigi CADIARZU
bizim zilli mama istemio.sutum suan nasil bilmiorum kafamçokkarıştı belkide ac kalio.aptamil ve bebelac aldik icmiooo aglio
bende süt yokluğundan mecbur mama veriyorum (( bende aptamil 1 kullanıyorum saate bakmıyorum doğrusu acıktığı zaman veriyorum.bazen bir seferde 150 cc yerken bazen 60 ta bırakabiliyor o yüzden 90 yapıp yetmezse üzerine tekrar yapıyorum artarsada döküyorum.zaten kendine bi dil geliştirdi acıktığı zaman meeeeeee diye bağırmaya başlıyo anlamama gibi bi şansım olmuyo yetmediğindede aynı şeyi yapıyo. :)))) ve yerken uyuklamaya bayılıyo o yüzden bende alıştım arada bir biberonu çekiyorum ağzımdan uyuklar gibi oldumu hemen ayılıyo. yok eğer doyduysa zaten kendi itiyo diliyle.