Mama verenler bakar mısınız?

ben aptamil kullanıyorum.. bebe mamasıyla bebe sütü arasındkaı farkı bıln varmı kıslar...

arkadaslar bebişlerinize su veya bebek cayı veriyormusunuz.ben veriyorum.mama susattıgı ıcın.

arkadaşlar ben önce amziriyorum ama sanırım sütüm az arkdan da mama veriyorum. dr conformil önerdi daha az gaz yapıyor ve kakası daha yumuşak oluyomuş. 2 saatte bir acıkıyor.3 aylık oğlum.eğer siz bebeklerinizi kilosunu yazartsanız sevinirim.çünkü bu mamalar aşırı kilo yapıyomuş sanırım. benimkisi 6 640 .

ben de aptamil conformil veriyorum bebeğime ama günde sadece 3 defa fazla değil kilosu da şuan 5550 3 ayı ocağın 5inde dolacak doğum kilosu da 2800 dü bu yüzden doktor şuan normal gittiğini söylüyor

teşekkürler yt2007. benimki 9 da 3 ayı dolacak. kilosuda 6 640 . :KK43:

bende hem emziriyorum hem mama veriyorum.aptamil pre.3 saatte 100 ml içiyor bazende kalıyor

ya kızlar ben uzun süredir biberonu aldıramıyorum oğluma deli ediyo beni bi çekse hemen bitiriyo mamayı ama biberobu ağzına almıyor saatlerce uğraşıyorum değiştirmedmde hiç hatta bi tane yeni aldımonu beğenmedi yine eskisini kullanıyorum sizde böyle bişi oldumu

bulcukcum benim sıpacıkta da var aynı şey biberonun emziğini değiştirmeye çalıştım ne kadar zaman oldu aynısını kullanmaması lazım ama kabul etmiyo 3 aydır aynı emzik damaklarıyla ısırıyo diliyle itiyo başka emzik taktığımda illaki o eskisi olucak.hatta su biberonu aldım küçük ama yok kabul ettiremedim.

kızlar bende sadece mama aptamil veriyorum.2 buçuk saatte bir istiyo bazen 2 saatte bir istiyo gecede 3 -3 buçk saatte bir istiyo 2 saat 2 buçuk saatte bir verdiğimde 100 cc içiyo 3 saatten sonrasını bulunca 120 cc içiyo günde hesapladığımda ortalamadan fazla çıkıyo doktorlar 900 cc ye kadar en fazla diyolar benimki 1200 ü geçio genelde

arkadaşlar ben önce amziriyorum ama sanırım sütüm az arkdan da mama veriyorum. dr conformil önerdi daha az gaz yapıyor ve kakası daha yumuşak oluyomuş. 2 saatte bir acıkıyor.3 aylık oğlum.eğer siz bebeklerinizi kilosunu yazartsanız sevinirim.çünkü bu mamalar aşırı kilo yapıyomuş sanırım. benimkisi 6 640 .

eet cnm benim bebeğimde kolik bebeklerden yani aşırı gazlı şu son 1 haftaya kadar conformil ile besledim ama gazı azaldı eşimde zor buluyo mamayı die doktora sorduk ve normal aptamile döndük. benim kızımda baya kilolu evet özellikle milüpa gereksiz kilo aldırıyo bebeklere 2 hafta önce kontrolümüz vardı 7 kiloydu düşün. ki benim kızım erken doğum 35+3 te 2 buçuk kilo doğdu. şimdi 7 buçuk kiloya yaklaşmıştır kesin çok yiyo

bu arada benimkine su veriyorum ama hiç sevmiyo çok terleyen bi bebek kızım o yüzden su vermem gerektiğini biliyorum en azından günde 150 cc ama 100 cc toplasan zor içiyo. aradada humananın gece çayı var onu veriyorum 100 cc bazen ama her gün değil çünkü yapay şeylere aşlıştırmak istemiyorum çok fazla

[ı]kızlar mama verırken Çok dıkkatlı olun..benım komŞumun oĞluda erken doĞdu 2300 sonrasında memeyı almadı hep mama yedı..6 aylık olduĞunda 9,5 kıloydu ve bebeĞe dıyet verdıler..Şımdılerde Çocukta kolestrol ve Şeker Çıktı...ÇocuĞu sÜreklı dıyete aldılar...o yÜzden bellı ÖlÇÜde verın her ıstedıĞınde fazla fazla verırsenız malesef sonu obezlıĞe gıdıyor..[/ı]

[ı]kızlar mama verİrken Çok dİkkatlİ olun..benİm komŞumun oĞluda erken doĞdu 2300 sonrasında memeyİ almadı hep mama yedİ..6 aylık olduĞunda 9,5 kİloydu ve bebeĞe dİyet verdİler..Şİmdİlerde Çocukta kolestrol ve Şeker Çıktı...ÇocuĞu sÜreklİ dİyete aldılar...o yÜzden bellİ ÖlÇÜde verİn her İstedİĞİnde fazla fazla verİrsenİz malesef sonu obezlİĞe gİdİyor..[/ı]

haklısın canım aynen benim kardeşimde milüpayla beslenmiş 6 aylıkken 10 kiloymuş doktor diyet vermiş allaha şükür şuan 23 yaşında ve mankenlik yapıyo o ayrı ama :) bişi olmayanda oluyo ama dikkat etmemiz lazım ama inanki az versem kıyameti kopartıo uyumuyo doktorda ddedi hep açç gibi olur ama yapıcak bişey yok istediğinde istediği kadar vericeksiniz dedi

kizlar benim sutum gun gectikce azaliyor iyice mamaya dayandik bu durum beni uzuyor ama oglumda agliyor ac kalmasin diye aptamil veriyordum onu sevmedi pek aslinda iciyorduda oylesine yani 1 biberon 120 ml 45 dk anca , simdi milipanin milumil mamasini deniyorum iki gundur bunu sevdi iciyor tadi daha guzel ama iste anne sutu gibi olmaz hic birsey

arkadaşlar ben SMA GOLD verıyorum şuan dunyadakı enguzel ve anne sütüna en yakın mamadır bence doktorunuzla bı konuşun tavsıye ederım kesınlıkle.

X