Bebek İkinci El Mama sandalyesi, yürütec, süt sağma makinesi, ana kucağı arıyorum uygun fiyata istanb

teve özel den yazamıyorum.
Ümraniye nin neresinden acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim profil resmimin üzerine tiklayinca bulabilirsiniz

Uygun fiyats istanbuldan olursa daha iyi elden almak istiyorum

Merhaba bunlardan hangisini edindiniz bilmiyorum ama bende mama sandalyesi hariç gerisi var..medela pili elektrikli sut satma makinasi ,sunny baby vivaldi yurutec,mamalove yurutec'cybex ana kucagi,kraft ana kucagi' ,cybex 2 go kanguru istediğini varsa yardımcı olurum...konularıma bakıp resm gorebilrsiniz

Bendeki bu

Süt sagma makinasi hariç. Diğer tum urunleri gorebilirmiyim.fiyatlarini ve hangi şehir. İstanbul ise hangi semt

Size ne lazım??????Sehir ankara

Son düzenleme:
Belirttiginiz ürün lerin hepsi ni sadece sagma makinesi lazım değil

Belirttiginiz ürün lerin hepsi ni sadece sagma makinesi lazım değil

Hepsi konularımda var aslında biraz inceleyenilirsiniz kraft zaten hic kullanılmadı mamalove da öyle diger yurutec cok uygun veriyorum normal fiyatı 150 bem 45 e veriyorum biraz bekleteyim atayım resimleri

aynısı cocuklar uyuduğu icin çıkaramıyorum bazılarını,

Son düzenleme:
Canım ankara da ikamet ediyorsunuz galiba.ben istanbuldan olursa diye belirtmistim ama...

chicco mama sandalyesi medela süt sağma makinesi kraft ana kucağı var elimde istanbul avrupa yakasındayım.Yürüteç verdino marka hediye edicem onu.

canım ben de elektrikli avent var. istersen fişe tak elektirkle istersen manuel istersen pil ile de kullanabiliyorsun.
senin sağma hızını kaydediyor ve o şekilde otomatik sağmaya devam ediyor güzel bir ürün.

makinanın hiç kullanmadığım yedek aparatları poşetinde duruyor.

kraft süt saklama poşeti 25li kutusuyla... (sözde işe başlayınca süt saklayıp anneme bırakacaktım ama 4 ayda sütüm bitti)

avent göğüs kalkanı 2 yumuşak uç 6 kapak. kesinlikle yara olmadı göğüsün hava almasını sağlıyor sıfırı 40TL ben kullandım kaynatır kullanırım dersen yanında bunu da gönderebilirim.

Ben Ankarada'yım kargo benden 130 TL ye satıyorum.

merhaba elimde yürüteç ana kucağı ve ilk arabam ilgilenirseniz konumda temsili resimler mevcut eğer isterseniz orjinal resimlerini çekebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…