• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mama sandalyesi, yürütec, süt sağma makinesi, ana kucağı arıyorum uygun fiyata istanb

Uygun fiyats istanbuldan olursa daha iyi elden almak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bendede bbedorn var hiç kullanmadm ürün sıfırdır sadece doğm öncesi hazırlıkta ürünü steril etmiştim kutusunu atmştm.Ben bozulur diye garanti amaçlı yedek motorda almştım.Yani ürün bozulsa bile yeni motorla kullanılabilir.Pillede çalışıyor yada resimdeki adaptörüylr.Bana maliyeti 260 tl oldu ama kesin alıcılara yardm ederim şuan düşündüğüm fiyat 180 tl
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397821673.932096.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397821743.210245.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397821752.788976.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397821761.719294.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim ama uygun birşey arıyorum

Uygun fiyats istanbuldan olursa daha iyi elden almak istiyorum

mama sandalyemizi satiyorum.. istanbul anadolu yakasi elden teslim.

ilgilenirseniz haberleslim.. sevgiler,

Bende de avent üçü bi arada olan var, elektrikli manuel ve şarjlı, yedekleri de mevcut, 130liraya verebilirim

bende babygo ana kucagı tasıma oto koltugu var 35 tl

kraft ana kucagı var canım 45 tl dusursen ıkısıde tertemiz sorunsuz

benimki medelanın elektrikli göğüs pompası 2-3 kez kullaanıldı çünkü bebeğim biberon hiç almadı :( fiyatı 50 tl.

Teşekkür ederim ama uygun birşey arıyorum

Düşünürsen eklediğim bebedor makinayı en son 130 bıraktm kargo benden canm sıfırı 130 tl zaten bende iki sağma makinası var çnki iki motor var

Back